Anetkaaa
Fanka BB :)
Witam z rana
O dziwo jestem wyspana jak nigdy a maleństwo jeszcze sobie śpi. Chociaż rano
Dzisiaj jedna pobudka ok. 3.00 na jedzonko co skutkuje bólem piersi.
Mateuszkowa on w dzień bardzo mało śpi- dwa, trzy razy po pół godziny może godzinę. Ostatniego śpiocha staramy się mieć najpóźniej o 16.30 więc ma czas na to żeby się wybawić. Po kąpieli jest ciężko zmęczony a potem coś mu isę odwidzi i nie chce spać.
mamaFranusia jest ciężko bo nie mam chwili dla siebie. Zazwyczaj jest tak że jak się budzę to już nie śpi i jak się kładę to jeszcze nie śpi. W dzień przez te pół godziny snu to co ja mogę zrobić. Ale jak zobaczę to uśmiechnietą mordeczkę to mi wszystko przechodzi
sestina witaj
Dzisiaj jedna pobudka ok. 3.00 na jedzonko co skutkuje bólem piersi. Mateuszkowa on w dzień bardzo mało śpi- dwa, trzy razy po pół godziny może godzinę. Ostatniego śpiocha staramy się mieć najpóźniej o 16.30 więc ma czas na to żeby się wybawić. Po kąpieli jest ciężko zmęczony a potem coś mu isę odwidzi i nie chce spać.
mamaFranusia jest ciężko bo nie mam chwili dla siebie. Zazwyczaj jest tak że jak się budzę to już nie śpi i jak się kładę to jeszcze nie śpi. W dzień przez te pół godziny snu to co ja mogę zrobić. Ale jak zobaczę to uśmiechnietą mordeczkę to mi wszystko przechodzi
sestina witaj
Ostatnia edycja:

nieodniose sie do postow bo niedoczytalam wybaczcie
zaraz musze isc obiad robic ,oho Nadia sie obudzila wiec najpierw dla niej bendzie niamku
milego dnia mamusie