Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
dzisiaj rano robilam kawe expresso dla meza (juz sie pogodzilismy) w specjalnym czajniczku co sie wlewa wode. do siteczka wsypalam kawe ale wody nie wlalam i tak sobie zaparzylam kawe ze prawie mi wysadzilo czajniczek. no i wczoraj wlaczylam pranie, przynajamniej tak myslalam, dzisiaj chce rozwiesic i co nie wlaczylam.

co do drzemek ja nie narzekam, maly wrecz pada po 2 godz od momentu jak wstanie rano i te 2 godz to naparwde max - pare dni temu chcialam go przetrzymac i byla masakra, nie chcial jesc, zasypial w krzeselku..jak wstanie - spi 0,5 - 1 godz. jest aktywny ok 3 godz i pozniej znowu spi ok 0,5 - 1 godz. a pozniej juz mu nie pozwalam i idzie spac juz na noc po 20.00 .. oczywioscie spacery mi to rozwalaja, ale maly zaczyna spac w okreslonych porach i jak pora snu minela- a on pospal to na spacerze oglada :-) probowalam zmienic drzemki na rzecz wigilii to nie bylo szans..

http://www.doz.pl/apteka/p1082-Dagomed_nr44_chamomilla_granulki_bolesne_zabkowanie_7_g