reklama

Lipiec 2011

reklama
Agimar, hehe, to ja mam o 2 i 19;)

Mateuszkowa, ja przed podaniem butli, psikam Dawidkowi po dziąsełkach tantum verde i wtedy ładnie pije.

Ostatnia edycja:
psotko - jakies specjalne tantum verde dla dzieci ??? jak pomaga to super!!! zakupie jutro

i chcialam sie pochwalic..lalala..jutro mam wolne przedpoludnie z mezem sam na sam ;-) moze pojdziemy do kina.. na jakis tandetny film - bo ograniczenia czasowe a wiekszosc fajnych sa ponad 2 godz a akurat jutro nie ma szans..

a jednak maly wciagnal cala butle w 5 minut i zaczal kwilic dopiero pod koniec!! zjadl mleczko przed "alarmem dziaselkowym " przynajmniej brzuszek pelny :) tata usypia.. a ja wypatruje was na bb ;D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
agimar - tez sie tak dzielimy ale czasem ja poprostu chce wiecej go usypiac.. :) teraz jak maz ma wolne to przejal wszystkie poranne karmienia, co prawda to zawsze ja przygotowuje mleko, kaszke albo obiadek ale on karmi ;-)

Agimar halo halo a coreczki to co? tez niech spia do rana:-)

To na wszystkie akcesoria dla dzieci vat idzie w gore?! cholerka jakbym wiedziala to juz bym miala kupione krzeselko do karmienia a tak to wciaz sie nie zdecydowalam:/

ania - no niestety, zeruja na tym na czym sie da najlepiej - dzieci super biznes, a jeszcze wymyslaja nieraz jakies pseudo udogodnienia ktore maja niby pomoc a rodzic tak slepo wierzy i kupuje..dobrze jak potem uzywa a co jesli nie.. hehe ;-) kochana musisz sie pospieszyc masz 1 dzien na zakupy ;-)

dziewczyny polecam belisse wlosy skora paznokcie - te ktore moga - zjadam juz jakis czas i widze efekty! wlosy nie wypadaja! no cos tam leci ale tak jak kiedys i co najwazniejsze..odrastaja! mialam przerzedzone na przodze a tu siup rosna nowe :) paznokcie tez mam takie twarde nic sie nie lamia - w ciazy tak mialam tylko :) a skora tez lepsza wiec z czystym sumieniem polecam :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Agimar teraz mam córeczkę;-)butelki w ogóle nie chcę obojętnie co w środku jest:/ po prostu nie zassysa:baffled:starszaka karmiłam moim z butelki bo wtedy jeszcze studiowałam zaocznie więc był przyzwyczajony do smoka z butelki a ta mała zołza tylko cyc i koniec:baffled:
Mateuszkowa oby ząbki szybko się wyrżnęły, u Kuby najgorzej wychodziły trójki:baffled:górne jedynki i dwójki wyszły nie zauważone:-pale on pierwszego zęba miał w wieku 9m-cy, u Liwki na razie też cisza:)

Wow to macie duże różnice wieku:) ja mam 2 starsze siostry o 2 i 3 lata :)
spokojnej nocki:)

reklama
Ania tak,wybacz :-p córeczki niech śpią tak samo ładnie jak synki,a nawet ładniej :tak:

Mateuszkowa ja tak robię w weekendy,bo w tyg mąż 8-18 pracuje..ale kąpanie zawsze było jego ;-) Choć nie wiem,od tego to zależy,ale jak np mam męża od rana w domu to jestem niezorganizowana,niby więcej mogę zrobić ale jednak na nic nie mam czasu..Nie ogarniam tego

Kicrym hehe no tak ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry