reklama

Lipiec 2011

Witam;)
U nas nadal maruda, ewidentnie skok bo spi gorzej, w nocy sie kreci. Dzis budze sie bo zaczal swa wedrowke po lozeczku z zamknietymi oczami, patrze a on "stoi" na czworaka,glowa wysoko uniesiona z mina pytajaca "co sie dzieje" i tak juz ze 3 noce. Cale dnie marudzi ale gdy robi przerwy lezy na lozku i gada godz, pelza do tylu
Asica, jednak nie udalo sie z praca?
Corin dziewczyny to cala TY;-)
Merlitoczka pierwsze slysze o chrupkach z glutenem
Anap sto lat, ja mialam termin na 2;-)

reklama
asica- kochana, nie martw sie .. bedzie dobrze - jesli nie wyjdzie z praca to zostaniesz z malutkim :) wiem ze pieniazki sa potrzebne ale usmiechnieta mamusia dzidziusiowi rowniez!! prosze sie nie smucic < czekolada>

Hej hej!
Normalnie jestem zarecona bo nie wiem czy ja tu już dzisiaj bylam i się witalam czY nie :/ :P

Wlasnie się szykujemy na reha. Maly je a ja się zastanawiam.. Mateuszowi wyszlo jakies uczulenie oczywiscie nie wiem na co ;/ ma czerwona chropowata plame miedz) uchem a apoliczkiem, i z jednej str szyi i mala kropke wielkoaci malego paznokcia blisko kostki na nozce :/ z nowosci jadlam tylko kompott że sliwek, wisnie w ciescie i mak na bulkach kajzerkach. Nosze się z zamiarem zreobienia testow aleegicznych sobie i Mateuszowi :/ ech ciagle cos.

Na razie lece na cwiczenia.

Witam:)
Mateuszkowa na odparzenie najlepsze jest wietrzenie pupy:) do tego przemywaj wodą przegotowaną a nie chusteczkami no i można kąpać w krochmalu:)
Malami możesz zrobić małemu testy z krwi:) ja robiłam synkowi jak był w wieku naszych dzieci:)
Anula no lada dzień a nam napiszesz że młody raczkuje:)
Asica współczuje utraty pracy:( tulę i trzymam kciuki aby coś nowego się znalazło:)
Corin no wypisz wymaluj mamusia:)

Ja jeszcze nie daję ani żadnych chrupek, skórek itd jeszcze ma Liwka czas, nie tyle o skład mi chodzi co o możliwość zakrztuszenia.

Moja Liwka też robi cyrki ze spaniem, ale u nas to już trwa jakieś 2m-ce:( do ok 3 m-ca było super, spała po 7 godzin, a potem jakby stopniowo się pogarszało do tego stopnia że budzi się co 1,5godziny:/ odpukać dam jej cyca lub smoka i zasypia, ale synek też był takim "nocnym markiem" i od nie dawna zaczyna przesypiać całą noc:/

corin - a mialam pytac - jak sie zebra sparwuje ??? :-)
kicrym - wietrzyc - bede przy kazdej okazji ale te nasze chlopaki to wiesz jakie sa - chlopaki siusiaki strazaki ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja tez nie slyszalam o chrupkach z glutenem. A i zabkow u nas ani sladu, za to mala bedzie chyba przesypiac juz cale noce:-) Po dwoch przespanych nocach mam nadzieje na wiecej:-)

asica ja juz na bezrobociu zapisana jestem i narazie zmieniac tego nie chce. Zawsze troche kasy wpadnie a moge byc w domu z dzieckiem.

Mateuszkowa, Zebra to hit :-)
Ewa leży przy niej i albo przegląda się w lusterku na jednej z nóżek, obrabia też gryzaka albo bawi się grzechotką. Lubi też na niej siedzieć, ale wtedy muszę ją trzymać. Myślę że im będzie starsza tym bardziej zebra będzie w użyciu :-)

reklama
Asica ponoć jak dzieci jedzą gorzej to zęby się zbliżają ;)

Anula oby maruda się skończyła ;)

Malamii a mak nie uczula?Gdzieś mi się to obiło o uszy..

Psota przypomnij mi jak długo już ta ,,inwazja"trwa??

My jacyś dzisiaj przymuleni,Dorian spał od 14 do 16..Trochę głupio,bo do 20 nie może spać i już widzę jaki będzie marudny...Siedzi mi na kolanach ssie smoczka i przytula pieluszkę..Mam nadzieję że jego wyciszenie nie jest związane ze zbliżającą się chorobą..W ogóle mam pytanie jak to u Was wygląda z posiłkami?U Nas przykładowo ( bo wiadomo różnie z tym bywa,najczęściej pierwsze mleko po nocy jest ok 8:30-9 a dzisiaj było o 6:30 ) obiadki mamy 14-15 a deserek 17-18...pytanie dotyczy kaszki ryżowej,czy podajecie ją jako posiłek np na śniadanie czy na spanie??

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry