asica - slonko, nie martw sie!!!!!!!!!!!!!!!! bedzie dobrze!!!! glowo rodziny ty

co do kaszki ostatnio zakupilam dwie... jedna rossmanowa mleczno-ryzowo-kukurydziana i taka do mleka nestle owoce lesne , nie wiem o ktora ci chodzilo
agimar - nie, u nas na sniadanie jest pierw samo mleczko - zjada ok 8.00 bo tak sie budzi, chociaz dzis wstal o 8.30..
moj maly juz spi na noc, wykapany, pojedzony ( 240 ml!!

) jak nigdy, taki byl senny i zmeczony..i chyba mamy alergie.. raczej napewno

ale czy to mozliwe ze by wyszla po kilku dniach ??? bo do glowy przychodzi mi tylko burak-zaserwowany pierwszy raz ok 2 tyg, temu - malemu wyszlo w dniu wigilii dopiero wieczorem - wtedy tez juz jadl chyba z 3 obiadki burakowa z czego ten w wigilie taki mocno buraczany - nie wychodzilo nic wiec mu zrobilam ' barszczyk '.. jesli to buraki to by sie zgadzalo, ale z takim opoznieniem ???? i tak dlugo by schodzilo ??? prawie tydzien ?? obstawialam potowki - ale wczoraj tez dostal buraczka - bo mialam zamrozone - dzis rano skorka jakby "podgojona" wysypka blada a na wieczor znowu czerwona i jakby wiecej .. wiec taki burak opozniony by to musial byc.. ewentualnie banan - dostal dzis deserek i pare dni temu bobofruta.......
sama nie wiem.. jutro sie zapytam lekarki ale nie naszej wiec nie wiem co nam powie ..

mam tylko nadzieje ze to zadna AZS albo skaza bialkowa ;-(