Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.

anp
Dzień dobry!U nas noc też w miarę jakoś zleciała,nie moge zachwalać bo zawsze jak to zrobie to tak jakby usłyszał i nie śpi.Ja tez mam Dentinox,,ale z tego co wiem to chyba w ulotce jest że smarować po jedzeniu i przez ok godziny nie podawac nic do jedzenia dziecku.
Od dzis mam zamiar gotować dietetycznie ,wczoraj uprzedziłam juz męża,,,macie jakis fajny przepis na obiad,,,,tylko nie jakis wymyślny,taki bardziej prosty bo muszę zrobić coś z tego co mam w domu.Bo na zakupy się nie wybieram dziś.
Miłego dnia!!
Cześć Mamuśki!
Poradźcie mi proszę co zrobić. Planuję zakup fotelika. Mąż zastrzegł, że więcej niż 500zł nie da. Czyli odpadają te foteliki,które mnie najbardziej interesowały- romer king plus i maxi cosi tobi.Mam jednak możliwość kupienia romera używanego z 2009r. za 450-500zł. Stan po obejrzeniu zdjęć wydaje się bardzo dobry. Czy lepiej kupić używany sprawdzony w crash testach i wysoko oceniany fotelik czy wydać tę kwotę na nowy np. ramatti formula z isofixem za ok.400zl, który nie ma crash testów ale ma dobre opinie użytkowników.
PORADŹCIE proszę co zrobić bo jestem w kropce :-(.