asica - jakie kawusie przepiekne... co to sie dzieje z tymi dzidziolkami, wczoraj maly balkan dzis twoj..

ja dajemu malemu gerbera i poki co OK,
magia - tez tak myslalam na poczatku ze potowki, ale specjalnie zaczelam go lzej ubierac, nie przegrzewac, myslalam ze to moze od spiworka bo jest podszyty kozuchem z owcy

ale to nie to, wysypka byla dalej i co pare dni sie powiekszala, zmienilam mu podawane warzywa/owoce na te bezpieczne - te ktore jadl od 4 mc i nic mu nie bylo na 100%! pediatra ktora ostatnio ogladala malego tez stwierdzila ze to pokarmowa ale niewielka.. dzisiaj juz jest ladnie - domyslam ze ze dlatego ze nie je juz tego co mogloby go uczulic od dluzszego czasu - obstawiam pietruszke, seler i gluten - dlatego az tyle ze eliminujac gluten - najbardziej mi podchodzil.. zaczelam malemu dawac zupki z najprostszych skladnikow, bez miesa i one nie mialy tez selera i pietruszki..wiec to moze byc tez to, od dzis zaczelam dawac mu obiadki z selerem zrobie tak przez pare dni, jak ok to pozniej pietruszka
nie wiem czy dobrze robie, ale wydaje mi sie ze tak..
z owocow maly je tylko jablko, gruszki i sliwki na zmiane wiec jakby to byly one to by mu nie zeszlo..
monia - jaka mascia smarujesz ?? taka z wit A ? taka zwykla?
a ja wody nie mam do 21.00 ... ;/ suuuuper.. zapasy juz zrobilam..