• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2011

Witam :-D

Wisieńka, trzymam mocno kciuki, aby wszystko się powiodło! Na pewno rehabilitacja pomoże Mili, będzie git :tak:

Samea, no to różnica 1 dnia między naszymi dziećmi :-) Moja takich ' cudów' jeszcze nie robi :-D:-D gratki dla małego!

Milczka
, też używam tych plastrów, opryszczka szybciej schodzi. Tylko jakoś za bardzo mi się odklejają :eek: bo ja np. bardzo często muszę pić :-)

A moje dziecię dziś trochę "przesadziło". Noc przespana z 2 pobudkami na smoczek, a tu o 5.00 pobudka, za nic mała nie chciała zasnąć, dałam jej butlę, zjadła "tylko" 100 ml i zasnęła. To pół godzinki mnie już wyrwało na dobre i zasnąć nie magłam. Mała spałą do 6.40. Ale coś maruda z rana i chyba mi pokasłuje :szok::shocked2::confused:

reklama
Witam! My od na nogach, młody walczy w leżaczku a ja z kotem. Nie pozwalamy mu wchodzić na blaty wkuchni i jest ciągła wojna.
Wczoraj byli u nas znajomi (ona 7 miesiąc) i jak popatrzyłam na jej brzuch to mi się tak zatęskniło za tym stanem.
Wisienko trzymam kciuki, będzie dobrze.

Witam porannie.
Dzieki dziewczyny za wsparcie. Póki co walczymy i na pewno się nie poddamy. Właśnie wybieramy się na basen, zajecia są świetne i mam nadzieje, że duzo Mili pomogą.
Ja jeszcze przy kawce a Mila w łóżeczku. Miałam nadzieje, że się zdrzemnie bo noc fatalna a basen akurat wypada w jej godziny snu i pod koniec juz jej sie nie podoba ale chyba jednak nie zamierza bo słysze babababa i kjulik, kjulik z jej pokoju.
monia oj, życze, żeby żadne chorubsko was nie dopadło

Anetko
my mamy fretke i urwanie głowy z nia jest bo ciągle kradnie mili gryzaki, nie da się jej upilnowac bo ma hysia ma punkcie gumy:-D

Hej, hej. J Spałam dziś J Młody zasnął o 21 i dopiero o 3 przebudził się, smok i spanie do 4.30. Amciu i spanie do 7.30. Amciu i zabawa J Być może Viburcol pomógł bo wczoraj wieczorem dostał, choć chciałabym wierzyć, że wszystko wraca do normy – żeby nie zapeszyć!
Konwalianko - spróbuj zmienić lek i zobaczysz. Ja też muszę już coś w płynie kupić.
Mateuszkowa - i udało się! Czaruj go codziennie! Masz u mnie etat! J
Miczka - dziękuję Ci kochana kobieto J nie wpadłam na tą stronkę jeszcze :* Faktycznie mały sporo je i niech mu na zdrowie idzie J
Samea – suwaki są ok. J spoko, wyrobisz się J
Wisienka - &&&& zaciśnięte, mnóstwo pozytywnej energii Ci wysyłamy:*
Anetka – 100 lat dla Bartuśka :*

Wisienko no kurcze to nieźle tam was wszystko naraz dopadło... :( dasz radę na pewno, ale oby jak najszybciej wyszło wszystko na prostą. To kiedy biedaku do tej pracy wracasz??? wpadaj jak tylko będziesz mogła:)

witam sie sobotnie..
u nas też zamet w dniu dzisiejszym, a ja sobie siedzę - ech..

wisienko, no kurcze i kiedy to się stało, że Pol złamał ta nogę? Jak rozmawiałyśmy to chyba jeszcze było ok? Tulę CIę mocno a Milcia na pewno szybko nadrobi.. jestem pewna! Trzymam kciuki. Calusy dla Was..

samea, to często Twój synek śpi.. u nas inaczej troche to wygląda:
6.30 pobudka / zabawaaa
9.00 sinlac
9.30 (ok. 40 -60min) I drzemka
11.00 owoce
12.00 cycuś
13.15 (60min) II drzemka
15.00 obiadek/ cycuś (jeśli obudzi się z krzykiem, to tylko cycuś)
16.30 cycuś/obiadek
16.45 (ok. 40min) III drzemka
18.00 owoce
19.30 kąpiel
20 spanie - cycuś

23.00 cycuś
1.30 cycuś
4.00 cycuś
6.00 cycuś

no i naukę zasypiania takze odkładamy na czas gdy odstawię małego od piersi.. w dzień juz sam zasypia

miłej soboty wszystkim

Hej mamusie!

ale u ans napadalo sniegu przez noc!! ho, ho :-D

Miczka – no to ma apetyt twoje malenstwo ;-)
Wisienko - &&&&&&&&&&& buziaki i Tule mocno! Chciałabym to zobaczyc jak fretka kradnie gryzaki malej hehehe musi to wyglądać przekomicznie ;-)
Monia – to widze ze dzien się zapowiada „pracowicie” jak kruszynka na nogach tak wczesnie ;-)
Anetka – tez tesknie za brzuchalem, chociaż teraz uparcie daze do zlikwidowania opony… i 100 latek dla malego!
Asica – czaruje ;-)

pozostale mamusie - dziendoberek :-)

Witam rankiem:)
Liwka już jest po pierwszej drzemce jak nigdy:sorry2: ale dziś wstała po 7 a wczoraj poszła późno spać więc pewnie trochę się poprzestawiało:sorry2:
Wisienko to się u Was porobiło, oby szybko wyszło na prostą a młoda pokazywała postępy na reh:tak:na pewno dacie radę!trzymaj się!
Samea dużo mały śpi.
Miczka dzięki za linka, już sprawdziłam gdzie są pampki w promocji:-p:-D rzeczywiście masz głodomorka:-D
Ascia super młody pospał!
Aneta sto lat dla maluszka!

U nas śniegu baaardzo malutko, wszystko wczoraj popłynęło, a w nocy niewiele napadało, starszak tym faktem nieco rozgoryczony:-pale zabrał się za wycinanie więc trochę spokoju:cool2:
miłego dnia!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry