monia_26
Mama Kingusi :*
Witam
Wisieńka, trzymam mocno kciuki, aby wszystko się powiodło! Na pewno rehabilitacja pomoże Mili, będzie git
Samea, no to różnica 1 dnia między naszymi dziećmi :-) Moja takich ' cudów' jeszcze nie robi
gratki dla małego!
Milczka, też używam tych plastrów, opryszczka szybciej schodzi. Tylko jakoś za bardzo mi się odklejają
bo ja np. bardzo często muszę pić :-)
A moje dziecię dziś trochę "przesadziło". Noc przespana z 2 pobudkami na smoczek, a tu o 5.00 pobudka, za nic mała nie chciała zasnąć, dałam jej butlę, zjadła "tylko" 100 ml i zasnęła. To pół godzinki mnie już wyrwało na dobre i zasnąć nie magłam. Mała spałą do 6.40. Ale coś maruda z rana i chyba mi pokasłuje

Wisieńka, trzymam mocno kciuki, aby wszystko się powiodło! Na pewno rehabilitacja pomoże Mili, będzie git

Samea, no to różnica 1 dnia między naszymi dziećmi :-) Moja takich ' cudów' jeszcze nie robi

gratki dla małego!Milczka, też używam tych plastrów, opryszczka szybciej schodzi. Tylko jakoś za bardzo mi się odklejają
bo ja np. bardzo często muszę pić :-)A moje dziecię dziś trochę "przesadziło". Noc przespana z 2 pobudkami na smoczek, a tu o 5.00 pobudka, za nic mała nie chciała zasnąć, dałam jej butlę, zjadła "tylko" 100 ml i zasnęła. To pół godzinki mnie już wyrwało na dobre i zasnąć nie magłam. Mała spałą do 6.40. Ale coś maruda z rana i chyba mi pokasłuje

ale dziś wstała po 7 a wczoraj poszła późno spać więc pewnie trochę się poprzestawiało