reklama

Lipiec 2011

Mateuszkowa ja wiem, że mniej tyją ale nie chudną... według niektórych tabelek to nawet już zeszła poniżej 3 centyla...:(
konwalianka no nie wiem... u mnie bywa na odwrót... to znaczy mała tak marudzi jak nie dośpi i wtedy dostaje smoka i głaszczę ją po policzku i odpływa, czasami kilka razy a jak się już wyśpi to się budzi uśmiechnięta...

reklama
konwalianka - czasem się zdarza. Np dziś - młody nad ranem usnął na 1,5 godziny i nagle płacz. Nie mógł się wybudzić. Nic nie pomagało. Dopiero jak delikatnie położyłam go na brzuszku to otworzył oczka i uśmiechnięty - zabawa na całego :)

hej Słońca. :-D Witam niedzielnie :-)
Drukujecie jak za starych czasów :-D Tylko z nadrobieniem mam kiepsko. Miłego dnia życzę ;-)

Za godzinę i 5 minut będę miała w domu półroczniaka :-D

Ostatnia edycja:
Hej!

Wpadam na chwilkę :-)

Corin ,sto lat dla Ewuni!!!! My też dziś świętujemy pól roku:tak::tak::tak::tak::tak:

asica, ja mojej daję Espumisan dla dzieci w kropelkach na wzdęcia, daję 10 kropel przed jedzeniem jak widzę, że ma twardy brzuszek. Codziennie do picia daję jej też herbatkę ułatwiającą trawienie z HIPPa.

Miłego dnia....

Hej mamusie
Ja szybciutko, przelotem..;-)
Wisienka – ja tez na diecie, ale do du…. Taka dieta.. 0,5 kg w ciagu tygodnia ;/ to masakra.. nie ograniczylam się zbytnio no ale, liczylam na wiecej ;/ ..
Asica – no jak to na imprezie, miesa domowej roboty –mniam, bigosik, barszczyk czerwony, ciasta –szarlotki na cieplo boskie!! Torcik.. niestety na reszte się już nie załapaliśmy bo musieliśmy isc.. a w nocy maly przez to wszystko obudzil się ok 23.30 z rykiem przez sen i wyladowal w naszym lozku..poszlam się napic –wracam a dziecie spi w poprzek..i dzis chodze jak paralityk jakis ;/ co do brzuszka ja nigdy nie dawalam nic bo go tak nie bolal ale jak cos to masuje..
Konwalianka – u nas to maly wstaje pierwszy i jak już znudzi mu się lezenie to daje znac - tu jestem mamo!! ;-)
Basieniak – ale jak jest caly czas tak niziutko to chyba ok ? gorszy bylby nagly spadek.. może taki urok malutkiej?
Corin , Monia – sto lat dla malutkich!

ps -furore zrobily laurki ktore zrobilismy z malym - odbite raczki i podpis :biggrin2: oraz zdjecie w ramce

100 lat półrocznikom!!!

Corin Ewunia przesłodka.

A u nas w domu panuje zaraza. Wszyscy jesteśmy chorzy. Dziewczynki na antybiotyku, mają zapalenie oskrzeli, ja też przezięboina, z nosa leci, kaszel. Mało tego w tym tygodniu dopadł nas rotawirus, tzn głównie męża, troszkę mnie i Paulinkę. Maja pomimo że nie szczepiona nie zachorowała.
Pozdrawiam, a wszystkim chorym życze duuuuuuuuuuuuuuużo zdrówka.

reklama
Witajcie,

Najlepszego dla półroczniaków!!!

Moje dziewczynki nadal chore, katary do pasa. Grrr......

kicrym - okazało się, że mam w domu tempery i zrobiłam laurki z Majunią. Frajdę miałyśmy obie ;-)

Miłej niedzieli :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry