reklama

Lipiec 2011

kicrym, póki co to ja na razie mam tylko córeczkę, synka jeszcze nie :-D:-D:-D:-D

Monia przepraszam Cię bardzo:zawstydzona/y:jakoś źle chyba spojrzałam na suwaczek, a jeszcze nie pamiętam Was wszystkich:zawstydzona/y:
Malami i jak z bioderkami??ok??
Madzia też to słyszałam:-(współczuję rodzicom, to straszne co się stało!
Mateuszkowa ja w ogóle nie podaję soków, mała nie lubi a ja nie nalegam:happy:pije tylko wodę (obecnie tą z rossmana)

Moje dzieciaki dziś coś rozdrażnione, Liwka się już pokłada, ale muszę ją troszkę przetrzymać:dry:Kuba robi awantury nie wiadomo o co:dry:ech chcę chwilę spokoju:-p

reklama
Jestem. Ledwo zipię… Wczoraj mały pół dnia przepłakał L Poszliśmy na szczepienie. Cały pobyt w przychodni i szczepienie ok. Tylko chwilkę zapłakał. Nie było pediatry więc o to przechylanie nie pytałam. Mały waży 7200 i ma 66 cm. Pielęgniarki i lekarz nie mogli się nadziwić jak on gada do wszystkich i się uśmiecha.
Noc po szczepieniu koszmarna. Oka nie zmrużyłam. Bardzo płakał. I na dodatek w nocy po szczepieniu katar go złapał. Straszny miałam stres. Dziś trochę lepiej ale sporo marudzi.
Konwalianka - teoretycznie zdrowy. 2 lutego jedziemy do ortopedy i mam nadzieję, że nie trzeba będzie szyny zmieniać… Błażej to taki leniuszek jak Tymcio jeśli chodzi o siadanie ;)
Corin – musi J
Daga – trzymam się bo muszę ;)
Magia - poczekaj jak się Staś rozkręci to nie nadążysz za nim J
Kicrym – z serduszkiem na pewno jest ok.
Malamii – super wieści! J
Evlinka 100 lat dla niuni J
Konwalianka, Corin, Daga Magia, Kicrym, Monia, Mateuszkowa, Malamii, Aniaa – dziękuję kochane za wsparcie. Dałyście mi siłę do działania.
Od wczoraj b. intensywnie szukam pracy. Jest możliwość żebym wróciła do swojej pracy na ½ etatu. Jutro jadę pokombinować żeby był cały – proszę o &.

Ememete, Kwoka, Evelinka, Wydrusia, Miczka, Wisienka, Kasiulka, Madzia, Anetka, Basieniak – witam i buziam.

Wszystkie mamuśki pozdrawiam.
Miło się dowiedzieć, że rodzina Majluj
[*] radzi sobie w tak trudnych chwilach

Corin tak, paracetamol możesz:tak:ja brałam jak usuwałam niedawno chirurgicznie zęba.
Asica to trzymam kciuki!oby udało się z powrotem dostać do pracy!!
Malami a gdzie w Katowicach byłaś na USG??szkoda że nie dałaś znać bo ja jestem z Katowic:happy:super że bioderka ok!
Oliwa już śpi, Kuba jeszcze je kolację ale zaraz też spać, ja szybko muszę machnąć ćwiczenia, odciągnąć mleko i też spać:)
spokojnej nocki!

No już w domu. Mateusz próbuje zasnąć (przy suszarce) a ja jem kolację. Mąż na siłowni.

Monia,Mateuszkowa - mój bąbel od jakiś dwóch tygodni non stop z wywieszonym jęzorem "chodzi" i wydaje z siebie takie charczące dźwięki przy tym (bo śliny przy okazji wylewa się litr :P). Jak byliśmy u lekarza to aż lekarka się zapytała czy on ma sapkę (czy jakoś tak się to nazywa).
asica - &&&& za jutro!!! super, że udało się załatwić pół etatu - to zawsze cos!! ale mam nadzieję, że uda się jeszcze zamienić na cały etat z powrotem :) !!!
Corin - a gdzie Cię połamało? ja niedawno szyją nie mogłam ruszać i koleżanka farmaceutka poleciła mi maść homeopatyczną na tego rodzaju bóle i muszę przyznać, że jest świetna!!! Nawet mój mąż ostatnio jej używał bo też go połamało i był równie zadowolony co ja :) Maść a raczej krem nazywa się Traumeel.
kicrym - usg bioderek mieliśmy w CM Signum na Os. Bażantów, kojarzysz? kolega nam polecał i jesteśmy bardzo zadowoleni. A Ty w której części Katowic mieszkasz? Ja generalnie nie bardzo lubię Katowice, tzn. gdy siedzę za kółkiem a gdy siedzę za kółkiem zimą to do kwadratu ;) Może kiedyś się spotkamy, tylko że to pewnie jak już zima przejdzie :)

Dzisiaj Mateusz po raz pierwszy spróbował żółtko :) Jak je rozdrabniacie? Bo mi zostały takie małe grudki :/
Wiecie, jak czytam o porwaniu małej Madzi to płakać mi się chce :( Od razu stawiam się na miejscu tamtej kobiety, matki.. Masakra, tym bardziej, że to miało miejsce w Sosnowcu :////

Ostatnia edycja:
reklama
Witam wieczornie.
U nas dzien jak codzien. Zwykła, szalona bieganina już nie licze ile razy ze schodów zbiegałam, 4 piętro mnie trenuje, heh
malami ciesze się, ze wyniki i bioderka w porządku
wydruś, asica współczuję cięzkich dni i łacze się w bólu
Magia 100 lat Stasinkowi
Madzia z napieciem nie ciekawie, zeszło w miednicę mocno i mięśnie przy kręgosłupie, co nie znaczy, ze obręcz puściło, będziemy się rehabilitować dokąd Mila nie pójdzie. Robi postepy ale nadal jest problem, zwłaszcza w ułożeniu miednicy
Miczka ja tez mam nadzieje, ze bedzie teraz szybciej to szło ale boję sie cofki, jak ostatnio
Mateuszkowa spokojnie można zamrazac przetworzone mięsko , nawet jeśli surowe bylo juz zamrażane
Corin wspołczuję chorubska
konwalianka, kircym witajcie
basieniak PW

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry