No już w domu. Mateusz próbuje zasnąć (przy suszarce) a ja jem kolację. Mąż na siłowni.
Monia,Mateuszkowa - mój bąbel od jakiś dwóch tygodni non stop z wywieszonym jęzorem "chodzi" i wydaje z siebie takie charczące dźwięki przy tym (bo śliny przy okazji wylewa się litr

). Jak byliśmy u lekarza to aż lekarka się zapytała czy on ma sapkę (czy jakoś tak się to nazywa).
asica - &&&& za jutro!!! super, że udało się załatwić pół etatu - to zawsze cos!! ale mam nadzieję, że uda się jeszcze zamienić na cały etat z powrotem

!!!
Corin - a gdzie Cię połamało? ja niedawno szyją nie mogłam ruszać i koleżanka farmaceutka poleciła mi maść homeopatyczną na tego rodzaju bóle i muszę przyznać, że jest świetna!!! Nawet mój mąż ostatnio jej używał bo też go połamało i był równie zadowolony co ja

Maść a raczej krem nazywa się Traumeel.
kicrym - usg bioderek mieliśmy w CM Signum na Os. Bażantów, kojarzysz? kolega nam polecał i jesteśmy bardzo zadowoleni. A Ty w której części Katowic mieszkasz? Ja generalnie nie bardzo lubię Katowice, tzn. gdy siedzę za kółkiem a gdy siedzę za kółkiem zimą to do kwadratu

Może kiedyś się spotkamy, tylko że to pewnie jak już zima przejdzie
Dzisiaj Mateusz po raz pierwszy spróbował żółtko

Jak je rozdrabniacie? Bo mi zostały takie małe grudki :/
Wiecie, jak czytam o porwaniu małej Madzi to płakać mi się chce

Od razu stawiam się na miejscu tamtej kobiety, matki.. Masakra, tym bardziej, że to miało miejsce w Sosnowcu :////