reklama

Lipiec 2011

reklama
Corin - pozytywnie pojechane te Twoje dzieciaczki. Ciekawe jakimi tekstami bedzie rzucała trzecia dzidzia? ;)

Mój kochany walczył z tym nieszczęsnym prysznicem. Oczywiście był zły, że coś się tam schrzaniło i musi naprawiać więc standardowo mnie się dostało :baffled: Pojechał kupić jakieś uszczelki i chyba już mu przeszło bo przed chwilą dzwonił i pytał czy mi coś kupić do jedzenia. Oczywiście już go dobrze znam i interpretacja brzmi - zjadłbym jakies śmiecie na wynos i mam zamiar je kupić w drodze powrotnej. Żebyś była na to przygotowana i ochłonęła zanim wrócę z jedzeniem, pytam czy coś chcesz.. - w taki sposób zawsze mnie uświadamia. Ale się dziś chyba zdziwił bo ja na to - tak, kebaba! :-) Tak mnie jakoś przed chwilą naszło :-)

Corin twoje dziecie bez najmniejszych watpliwosci jest bardzo inteligentne i zadaje bardzo przemyslane pytania :-D trzymanie pionu wbrew pozorom jest mardzo wazne :-D szczegolnie jesli komus nie pozalowano przodu :-D ja sie nie mam czym martwic ze mnie przechyli bo lewa piers zawsze mialam mniejsza niz prawa i na dzien dzisiejszy chodze prosto, policja z alkomatem mnie nie zatrzymala :-D

No jadłam własnie kobitki i czytałam Was herbatą sie zalałam ketchupem bluzke wyplamiłam tak się usmiałam a mój na mnie patrzył jak na głupia jakąs siedzi je patrzy w monitor i pluje herbata :-D :zawstydzona/y:

Corin, my nie prześmiewcze, no, może trochę... ale w sumie to z samych siebie. Ciekawe, czy jakby nam się piersi nierówno wypełniały, to czy wszystkie lipcówki byłyby pochylone na jedną stronę, czy raczej od razu poszłoby na forum:
"ej, mnie przechyla na prawo, myślicie że będzie chłopak?", na to Corin: "nie, to nie ma nic wspólnego, mnie w drugiej ciąży przechylało na prawo i jest dziewczynka".
ale mam dzis głupawkę. W sumie ta szczota ryżowa to by mnie może przyhamowała:-)

Corin, my nie prześmiewcze, no, może trochę... ale w sumie to z samych siebie. Ciekawe, czy jakby nam się piersi nierówno wypełniały, to czy wszystkie lipcówki byłyby pochylone na jedną stronę, czy raczej od razu poszłoby na forum:
"ej, mnie przechyla na prawo, myślicie że będzie chłopak?", na to Corin: "nie, to nie ma nic wspólnego, mnie w drugiej ciąży przechylało na prawo i jest dziewczynka".
ale mam dzis głupawkę. W sumie ta szczota ryżowa to by mnie może przyhamowała:-)

hahahahahahahahaha, powaliłaś mnie :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry