Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Pojechał kupić jakieś uszczelki i chyba już mu przeszło bo przed chwilą dzwonił i pytał czy mi coś kupić do jedzenia. Oczywiście już go dobrze znam i interpretacja brzmi - zjadłbym jakies śmiecie na wynos i mam zamiar je kupić w drodze powrotnej. Żebyś była na to przygotowana i ochłonęła zanim wrócę z jedzeniem, pytam czy coś chcesz.. - w taki sposób zawsze mnie uświadamia. Ale się dziś chyba zdziwił bo ja na to - tak, kebaba! :-) Tak mnie jakoś przed chwilą naszło :-)
trzymanie pionu wbrew pozorom jest mardzo wazne
szczegolnie jesli komus nie pozalowano przodu
ja sie nie mam czym martwic ze mnie przechyli bo lewa piers zawsze mialam mniejsza niz prawa i na dzien dzisiejszy chodze prosto, policja z alkomatem mnie nie zatrzymala 
Corin, my nie prześmiewcze, no, może trochę... ale w sumie to z samych siebie. Ciekawe, czy jakby nam się piersi nierówno wypełniały, to czy wszystkie lipcówki byłyby pochylone na jedną stronę, czy raczej od razu poszłoby na forum:
"ej, mnie przechyla na prawo, myślicie że będzie chłopak?", na to Corin: "nie, to nie ma nic wspólnego, mnie w drugiej ciąży przechylało na prawo i jest dziewczynka".
ale mam dzis głupawkę. W sumie ta szczota ryżowa to by mnie może przyhamowała:-)