reklama

Lipiec 2011

reklama
em_ka nie wiem jak Ty to robisz kobieto, ale za każdym razem jak czytam Twoje posty to za przeproszeniem sikam ze śmiechu. Co do Twojej Malutkiej Nicol to bardzo Ci jej życze:-) Bardzo często przeczucia mam co do płci sie sprawdzają:)Co do facetów, to i tak im przechodzi..a potem miło jest sie godzić;-)co do rocznego bąbelka to pewnie większośc jest taka ruchliwa, jesli Nicola bedzie taka ruchliwa to będziemy trzymać Cię w opiece..choćby tej wirtualnej:)

bo ja taka jestem, staram sie zawsze wypowiadac z poczuciem humoru, nie mozna byc wiecznie ponurym. Jednak na powaznie tez mozna ze mna porozmawia. Najwazniejsze to umiec znalezc sie w kazdej sytuacji, nielada wyzwanie ^^

danuska tylko inaczej jest jak masz gromadke dzieci w np, przedszkolu a inaczej jest z twoim wlasnym. Ja wiem jak moja mama ma w przedszkolu. Obecnie jest w grupie 3-latkow i lepiej jej idzie praca z dziecmi obcymi niz wychowanie wlasnych :-D zazwyczaj to sie powtarza, choc nie mowie ze jest to zasada.

kurcze i nie doczytalam sie co u ktorej siedzi w brzuchu, chyba wisienska cos pisala o chlopcu nie? a veronique nie wie do tej pory czy co? a dodi_misia ma wizyte dopiero na 20:15 takze pozno nam cos napisze co sie chowa w jej macicy :-D

Ślimakowa, dzięki jak będę mogła się przydać to spoko. Mam tylko kilkuletnie doświadczenie, i wydaje mi się, że ze swoim sama będę się nie raz mieszać. To chyba zupełnie co innego. Z Bąblami z pracy dokładnie wiem co i jak, i kontynuuje "obsługę" tak jak życzą sobie rodzice, a wiem, że ilu rodziców tyle podejść do wychowania.

reklama
danuska no faktycznie doświadczeniem możesz nas poobdzielać ze ho ho:)
em_ka no włąsnie fajnie, jak jest wesoło i fajnie jak jest powaznie kiedy sytuacja tego wymaga.
Corin ja tez chce takie dzieci!:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry