reklama

Lipiec 2011

reklama
Weronika, cieszę a raczej cieszymy się razem z Wami :) Czyli rozumiem Weronika, że jesteś już w pełni spokojna, wyluzowana i nie będziesz niepotrzebnie sie stresować :) a na następną wizytę pójdziesz na luzie.... Oj, to chyba nie jest możliwe - każda z nas się denerwuje... To kiedy następna wizyta, jesteś już umówiona?
Następna wizyta 23 luty :-) Ale gin juz poinformowal ze nie bedzie USG hmmm :) tylko samo badanie

basieniak u mnie basen zamknięty aquapraku im sie zachciało robić i w czerwcu dopiero otworzą :( więc sprawdzimy ta piłę i dam znać napweno co i jak z nia wyczyniałam :-D ślimakowa no włąśnie chyba przez te kolce ją zamówiłam a nie gładką hahah bo ja uwielbiam takie gilganie po plecach :zawstydzona/y:

Weroniczko Kochana!! cała przyjemnośc po naszej stronie (ze sie tak wyraże w imieniu lipcóweczek - mam nadzieje ze wybaczycie, ze tak gadam za wszystkie:)) wszystkie sie tu wspieramy, lubimy i cieszymy sie swoim towarzystwem:) . Mam też nadzieje, ze będziesz już spokojniejsza:)
a jak tam małż? lepiej sie czuje?

Veronique - super, że dzidzia zdrowa! No to za Ciebie mogę już puścić kciuki. Na szczęście jeszcze nie odpadły.. ;)
Za jakieś 2 godz pewnie Dodi i Anulka się odezwą.....

Mała Monis - ja jak tak bardzo wymiotowałam to mi lekarz powiedział żebym odstawiła witaminy i zaczęła brać tylko kwas foliowy, bo witaminy dodatkowo obciążają żołądek. Dopiero jak wymioty inudności ustapią, mam sięgnąć po witaminy. Może masz tak samo po prostu...

Wisieńka
- dostałam znieczulenie ale tylko takie słabsze dla kobiet w ciąży. Na szczęście dałam radę. Ale skoro masz w rodzinie stomatologa, może wiesz czy można brać normalne znieczulenie w ciąży, takie mocniejsze?

Orchidea, ja mam piłkę gładką do ćwiczeń, no i teraz przez Ciebie kombinuję, czym by ją okleić... Niestety nic mi do głowy nie przychodzi jak tylko szczotka ryżowa od babci :) Ale by to było za hardcorowe :)

Co do przeczuć - ja od dłuższego czasu niezmiennie czuję, że w moim brzuszku dziewczynka siedzi :)
Ale może dlatego, że chciałam zawsze chłopca i tak sobie wmawiam, żeby się przygotować.. ;) No ale tak jak piszecie - najważniejsze żeby zdrowe było. Ale wiem, że wszystkie nasze bąble będą zdrowe jak ryba! Na bank! :tak:

Ja tez mam przeczucie co do dziewczynki. Jakos tak sie nastawiłam, może niepotrzebnie, ale to silniejsze jest. Mąż obstawia chłopaka. Właściwie moglibysmy się założyć ;)

reklama
a ja chciałam sie zapytac jak czułyscie sie jak brałyscie kwas foliowy
ja osobiscie zaczełam go brac bardzo póxno dopiero jak dowiedziałam sie ze jestem w ciazy i strasznie xle sie po nim czułam cały czas mnie muliło jak bym dzien wczesniej za duzo popiła

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry