reklama

Lipiec 2011

reklama
Maqunio własnie tak moj maz sądzi, i chyba nie bede ich jesc, bo jak nie jem to czuje sie dobrze, bez wymiotów.
Veronique, ciesze sie, waszym szczeciem. Mnie to badanie czeka w srode, niezłego mam juz cykora.
Tez sie tak strasznie bałas?

Veroniqe gratki kochana to super:-)
danuska no tak taka ze mnie 35 letnia dziewczyna:-):-D No jakoś chyba ten wiek powagi się znacznie przesunął bo moje kolezanki tez mamy czasem i potrójne wyglądaja podobnie do mnie. Myslę, że w końcu nadeszły czasy kiedy mozna byc fajna mama bez spódnicy do kostek i burego swetra z baranem z trwałej na głowie. No i oczywiście dziekuje.

Ja się chwilowo zawijam bo wrócił pan Wiśniowy w końcu i ide go popitulać:zawstydzona/y:

Maqunio własnie tak moj maz sądzi, i chyba nie bede ich jesc, bo jak nie jem to czuje sie dobrze, bez wymiotów.
Veronique, ciesze sie, waszym szczeciem. Mnie to badanie czeka w srode, niezłego mam juz cykora.
Tez sie tak strasznie bałas?

Mnie sie wydaje ze to duzo zalezy od lekarza ... bo mi nawet nie powiedziala ... po USG zapytalam sama i powiedziala ze zmierzyla wszystko zapisze w Karcie GDYBY bylo cos "nie tak " to by powiedziala :)
Naprawde to chwilunia taki pomiar ... ale mowie Wam jak to smiesznie wygladalo z tym kciuczkiem ...
No a poza tym Bardzo chcialam Wam podziekowac za Wsparcie to kolejny dowod na to ze to forum jest niezastapione
Maqnio
Wisienko
Emko
Kasienko
Aniu
Corin
Danusiu
Slimakowa
Dziekuje !!!!:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

Weronika, cieszę a raczej cieszymy się razem z Wami :) Czyli rozumiem Weronika, że jesteś już w pełni spokojna, wyluzowana i nie będziesz niepotrzebnie sie stresować :) a na następną wizytę pójdziesz na luzie.... Oj, to chyba nie jest możliwe - każda z nas się denerwuje... To kiedy następna wizyta, jesteś już umówiona?

reklama
Nie wiem orchidea jak z taką piłką ćwiczyć, ale jestem bardzo ciekawa Twojej opini jak już trochę poćwiczysz, bo ze względu na moje straszne skrzywienia kręgosłupa też spodziewam się problemów w dalszej ciąży. Ale jak tylko lekarz w środę pozwoli to zamierzam 2 razy w tygodniu na basen chodzić, nawet mąż obiecał, że mi będzie towarzyszyć:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry