reklama

Lipiec 2011

reklama
marzenka wiec może to od organizmu zależy kobiety czy sa wymioty czy nie .. mala monis ja juz sie z tamtej klasy wypisałam i indywidualnie dziewczyny mi i ja im wysyłamy zaproszenia no własnie bo mi stanął tamten na 12 tyg i nie chciał sie ruszyć :( dziekuje ;)

Ja się od dzieciaczków musze wymigac, u nas ferie w świętokrzyskim ferie zaczynają się za dwa tygodnie, i już mam dwie małe ochotniczki na ten czas. Nawet nie pytały czy mogą, tylko że przyjada:) I juz, Dobrze, że chociaż mi powiedziały, to zgromadzę do tego czasu jakies zapasy słodyczy. Moje małe szalone.

Jako że się o dzidzię staraliśmy przeszło 2 lata, to wcinałam kwas foliowy już dość długo. Potem to się nawet wkurzałam, że prędzej zacznę świecić od tego kwasu, niż będę w ciąży :/
No i kiedy już tak trochę dopuściłam, tzn jadłam jak sobie przypomniałam, czyli raz na dwa dni, to się okazało, że się udało!
Ale z kwasem to jest tak, że on się bardzo długo nasyca i długo też wysyca z organizmu, czyli gdzieś tam się odkłada na zapas...

a z witaminami to gin nie kazał brać nic przed 15 tygodniem, bo to właśnie może wpływać obciążająco na żołądek, a dzidzia wtedy jeszcze nie potrzebuje zbytnio. Tylko kwas właśnie.
W sumie to też nie jestem zbyt przekonana, czy te witaminy są niezbędne. Jem bardzo dużo, i zdrowo, do tego piję KACUSIA... czy może mi czegoś brakować?...

hej jestem juz chcialam wam napisac z kom ale nie moglam sie polaczyc z serwerem bo bylo opoznienie w wizytach mniejsza o to .

Dzidzius sliczny caly i zdrowy wazy 124,1g :) dzis z usg wychodzi ze to 14t2d no ale kazal trzymac sie wczesniejszego a termin porodu kolo 20go lipca
najlepsze jak zrobil ujecie od gory i maluszek tak jakby lapal reka muchy przed twarzyczka hehe ale sie usmialismy hehe mialam juz przez brzuch usg tyle ze badal mnie pH sprawdzal i wziernikiem no to chyba tyle sprobuje zdjecie wstawic w miare mozliwosci:)
PYTALAM O PLEC TO POWIEDZIAL ZE ZA WCZESNIE JEST BO NARZADY DOPIERO SIE TWORZA I WSZYSTKO WYDAJE SIE JAK SPUCHNIETA PIPKA ZA MIESIAC POWIEDZIAL ZE BEDZIE KONKRETNIEJ WIDAC TO POWIE WIEC CZEKAMY:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
mala monis dobrej nocki i słodkich senków o dzidziulku :D:* ślimakowa ja jak poszłam do lekarza to 1sze co zapytał o kwas i na odchodne dał mi paczke witamin ale jak teraz badania wyjda mi tak jak ostatnie to będę brała witaminki,ale zmniejsze ilość i już w sumie nawet szpinak polubiłam w ciązy buraki wcinam kacusia haha więc w sumie nie wiem czemu oni nam wciskają te witaminki Anulkano to super ale płeć powiedział Ci czy jeszcze nie ?? hehe muchy łapał fajnie to zabrzmiało :D:D

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry