reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2011

Hej Mamuśki :-) okresu nadal brak jutro rano kolejny test... chociaż boje się że znów coś dziwnego wyjdzie...U nas nadal nocki pelne przespane :-) Daguś odnośnie tapczanika to ona na razie sie przyzwyczaja i śpi tylko w dzień na nim... ale nie wierci sie za dużo :-) w łóżeczku obija głowe o szczebelki a tu ma loozik :-) nocne spanie będzie testowane już niedługo :-) a nawet jeśli spadnie to pikuś bo to tylko 8 cm od ziemi :-) Tesiu Sis Silvia Monia Daga Wiśnia Konwi Basieniak Anetka Samea Asica Marzenka :*** Buziole dla Was :** i życzę miłego dnia :-)

reklama
daga no też coś mi sie kojarzy, że któraś z dziewczyn które może trochę rzadziej zaglądają już ma maleństwo w drodze...

daga, wydrusia, oj to ja nie wiedziałam, że już jest jakaś Lipcóweczka 2011 z kolejnym dzieciątkiem w drodze...

To może załóżmy nowy wątek, aby każda z nas wpisała się Kiedy zamierza starać się o kolejnego dzidziusia, a jeśli nie zamierza to niech napisze, że nie planuje mieć więcej dzieci...co Wy na to?

reklama
Daga Maqnio ma xlandera :-)
A teraz coś na wesoło dla cioteczek :-) Zdjęcie1021.jpg

Do góry