reklama

Lipiec 2011

veronique też uważam ze bedzie ok. Ja ćwiczylam ostro jak nie wiedzialam ze się udalo, mialam obkurczoną macicę. A teraz już nie biorę i prowadzę swoje zajęcia na basenie na lądzie 2 godz ćwicze z babkami z malymi przerwami zeby nie skakac non stop> i jak narazie tfu tfu ok. Więc życze z calego serduszka i zobaczysz ze bedzie dobrze musi być. Nie martw się bo dzidzi tez jest smutna! Cmok!

reklama
Maqnio Zuzu Dziekuje ! :) Wzielam 3 tabletke tego gowna na te opryszczke jutro juz tego swinstwa nie chce brac bo naprawde slaba jestem... i zaczyna sie mnie wszystko lapac....
Przesylam buziaczki w brzuszki i tez koncze Buzi Buzi :*

Byłam na baseniku i powiem wam, że ja to uwielbiam i cięzko byłoby mi zrezygnować. Teraz jestem wypompowana i chyba ide się wykapac i spac. Jutro musze jechac do wro to pewnie duzo mnie nie bedzie.
Miłej nocki kochane

aj wisienska. apropo wlasnie basenu. Dzisiaj bylam kollo domu sie pytac o wejsciowki, okazalo sie ze fajnie bo wstep bez limitu czasowgo i za 10 wejsciowek 20 E, takze superancko. bede chodzic z kumpela bo samej mi sie nie chce zbytnio sie moczyc :-D

maqnio wiesz, moze i mi sie uda cos wyciagnac od nich, ale nie podejrzewam zebym miala kase na zbyciu, jednak po przegadaniu teraz z D tej sprawy doszlismy do wniosku ze jak sie sytuacja nie zmieni i on np nie zmieni roboty na lepsza to z placzem bede musiala isc do roboty wczesniej niz podejrzewalam, bo chcialam te minimum 6 miesiecy posiedziec, ale minimuuuum!! najlepiej tak roczne dzieciatko juz zebym mogla odstawic do przedszkola i isc do roboty, a tak? co ja sie naciesze tym dzieckiem? ktos obcy albo matka mojego D mi bedzie dziecko wychowywac bo ja w pracy bede siedziec? EHH.. az mi sie plakac chce normalnie, tragedia jak dla mnie :-(

Hejka. Ja już w domciu, po wizycie. Przezierność bardzo dobra, dzieciak zdrowy, machał łapkami, wyszło mi dziś po usg ze tydzień starszy- no ale kawał dzieciaka już bo ma 7, 42 cm! No i wszystko ok.
Mam pytanie- robiłyście to badanie Papa? bo lekarz mi powiedział ze niekonieczne ale zalecane/ Jak to jest z tym badaniem?

Mala monis testy PAPP-A powinny byc robione w tym samym dniu co robione masz badanie usg pranatalne i oblicza sie z surowicy krwi poziom hormonów potem z tego oblicza sie poziom ryzyka ciazy bardziej testy pappa to dane statystyczne które napedzaja nieziemskiego stracha i jesli masz dobre usg to nie rób tych testów oni zawsze polecja bo to sa drogie badanie jesli masz skierowanie to sa refundowane jesli nie to zapłacisz duzo i pełne gacie strachu o dziecko

reklama
do tych testów PAPP-A dochodzi jeszcze wiek kobiety im starsza tym wieksze ryzyko, a potem jeszcze zachce im sie robic Amniopunkcje bo według statystyk okaze sie ze jest jakies ryzyko , jak mozecie nie zaplatujcie sobie tymi testami głowy jak macie dobre wyniki USG

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry