• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Lipiec 2011

veronique też uważam ze bedzie ok. Ja ćwiczylam ostro jak nie wiedzialam ze się udalo, mialam obkurczoną macicę. A teraz już nie biorę i prowadzę swoje zajęcia na basenie na lądzie 2 godz ćwicze z babkami z malymi przerwami zeby nie skakac non stop> i jak narazie tfu tfu ok. Więc życze z calego serduszka i zobaczysz ze bedzie dobrze musi być. Nie martw się bo dzidzi tez jest smutna! Cmok!

reklama
Maqnio Zuzu Dziekuje ! :) Wzielam 3 tabletke tego gowna na te opryszczke jutro juz tego swinstwa nie chce brac bo naprawde slaba jestem... i zaczyna sie mnie wszystko lapac....
Przesylam buziaczki w brzuszki i tez koncze Buzi Buzi :*

Byłam na baseniku i powiem wam, że ja to uwielbiam i cięzko byłoby mi zrezygnować. Teraz jestem wypompowana i chyba ide się wykapac i spac. Jutro musze jechac do wro to pewnie duzo mnie nie bedzie.
Miłej nocki kochane

aj wisienska. apropo wlasnie basenu. Dzisiaj bylam kollo domu sie pytac o wejsciowki, okazalo sie ze fajnie bo wstep bez limitu czasowgo i za 10 wejsciowek 20 E, takze superancko. bede chodzic z kumpela bo samej mi sie nie chce zbytnio sie moczyc :-D

maqnio wiesz, moze i mi sie uda cos wyciagnac od nich, ale nie podejrzewam zebym miala kase na zbyciu, jednak po przegadaniu teraz z D tej sprawy doszlismy do wniosku ze jak sie sytuacja nie zmieni i on np nie zmieni roboty na lepsza to z placzem bede musiala isc do roboty wczesniej niz podejrzewalam, bo chcialam te minimum 6 miesiecy posiedziec, ale minimuuuum!! najlepiej tak roczne dzieciatko juz zebym mogla odstawic do przedszkola i isc do roboty, a tak? co ja sie naciesze tym dzieckiem? ktos obcy albo matka mojego D mi bedzie dziecko wychowywac bo ja w pracy bede siedziec? EHH.. az mi sie plakac chce normalnie, tragedia jak dla mnie :-(

Hejka. Ja już w domciu, po wizycie. Przezierność bardzo dobra, dzieciak zdrowy, machał łapkami, wyszło mi dziś po usg ze tydzień starszy- no ale kawał dzieciaka już bo ma 7, 42 cm! No i wszystko ok.
Mam pytanie- robiłyście to badanie Papa? bo lekarz mi powiedział ze niekonieczne ale zalecane/ Jak to jest z tym badaniem?

Mala monis testy PAPP-A powinny byc robione w tym samym dniu co robione masz badanie usg pranatalne i oblicza sie z surowicy krwi poziom hormonów potem z tego oblicza sie poziom ryzyka ciazy bardziej testy pappa to dane statystyczne które napedzaja nieziemskiego stracha i jesli masz dobre usg to nie rób tych testów oni zawsze polecja bo to sa drogie badanie jesli masz skierowanie to sa refundowane jesli nie to zapłacisz duzo i pełne gacie strachu o dziecko

reklama
do tych testów PAPP-A dochodzi jeszcze wiek kobiety im starsza tym wieksze ryzyko, a potem jeszcze zachce im sie robic Amniopunkcje bo według statystyk okaze sie ze jest jakies ryzyko , jak mozecie nie zaplatujcie sobie tymi testami głowy jak macie dobre wyniki USG

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry