reklama

Lipiec 2011

witam, ja tak z rana bo spac nie moge, jak zwykle obudzilam sie na siusiu o 3 i nie moglam zasnac, wiec czytam co wieczorem naklepałyście
maqnio ja z wit tez biore matruelle, ostatnio dalam za nia prawie 5 dych :-(
em_ka walcz o kase jak sie nalezy to czego nie.. a propo papryczki narobilas mi smaka
co do pracy po porodzie ja zostawiam corcie babci jak miala 5 miesiecy bo sie macierzynski i urlop skonczyły, ciezko było takie malenstwo zostawiac, jedyne pocieszenie ze konczyłam godz wczesniej na karmienie, a mala jak miala 2,5 poszła do przedszkola, zal mi jej było, ale jest dzielna, teraz ma 4 i jak weteran w przedszkolu, żądzi dziecmi
beetka gratuluje córci, ja niesety mie znam płci swego babelka, chyba jestes jedna z nielicznych jak na razie
zuzu rutinoscorbin uszczelnia żyły i przez to ogranicza przenikanie do organizmu wirusów, a po wymarzony wozek to chyba sie wybierzesz do baby fantu w Lublinie albo do rampersa
która to pisala o mannie z sokiem, mniamm zrobie na sniadanie....
ja opryszczke tez zaatakowalam pasta, mam strupa, ktory przy ziewaniu peka
okropnosc, brrrrr..........

cos mi niedobrze wypilam szklanek wody, buuuuu... chyba sie położe,

reklama
Witam brzuchole :-D
Wróciliśmy wczoraj dosć późno z wojaży, od razu zarządziłam dzieciom "Dzień Świnki" i odpadlismy spać :)
Muszę tego mojego syna na jakiś kurs savoir vivre'u zapisać chyba.
Moja mama ma dość donośny i szczery śmiech (tak to ujmijmy ;-) Młody skladł jej wczoraj życzenia z okazji dnia babci (wcześnie, ale w piatek rano moja mama wyjeżdża na ponad tydzień) i mówi jej tak:
- Z okazji dnia babci życzę ci żebys była zdrowa jak do tej pory, piękna jak do tej pory oraz wesoła jak do tej pory
(tu moja mama nie wytrzymala i zaczęła się śmiać - głośno, jak to ona, więc Młody szybko dodał: )
- ale żebyś się nie śmiała jak koń.
Kurtyna.

Beetka, gratuluję corci. Jak ja bym już chciała wiedzieć :-)
Na szybko przjrzalam co wczoraj napisalyście i gratuluje wszystkim dziewczynom, które wczoraj były na badaniach, super ze wszystko dobrze :) Zdjęcia sliczne - pooglądalam :-) Dzis postaram sie być bardziej na bieżąco, ale nie wiem czy dam radę, czeka mnie wizyta u księgowej i u dentysty z Mlodym tym razem.

BeEATKA GRATULUJE!!!!! NO WKOŃCU JAKAŚ CÓRECZKA!!!!!!!!!!!! SUPER!!!!

u mnie śnieg za oknem, wcinam śniadanko i walę do szkoly bo ferie robimy dla dzieci.... jeszcze 2 dni z dziś uf.. a poźniej sie byczę 2gi tydz.... a co wkncu trzeba się wybyczyć
GON1A ja też biore te same wit, u mnie koszt kolo 46zl masa.....chyba on daje wszytskim te same, choć sie go zapytam o zmianę,,,, bo nie odpowiada mi ten zapach... kiedyś to zwracalam po nich... rano po śniadanku niby odczekalam a pzoniej do kibelka i tabsy i śniadanko..... ech... Oki zbieram się, bo przez te zaspy trzeba sie dostać do pracki:-) <hehehee> może dzis też się wybiorę na polowanie ciuszków... zobaczymy i skoczę jeszcze do jednego z wózkami, moze tam bedzie jakiś 3 koowy bo u mnie w mieście nie ma. \Gon1a co do wózków już lukalam stronkę rampers ale nie bylo tam tez ich chyba ze stronka nieuaktualniona... oby... jakbyś gdzies widziala x landera runa to daj cynka... bo na żywca muszę go zobaczyć... moze mi się odwidzi eheh oki zmykam cmoki

Beatka gratulacje :):):) corcia super az mnie korci co to u mnie bedzie maz jest przekonamy ze corka mi sie wydaje ze syn....
Ja dzis zaspalam kolezanka obudzila mni tel o 8.11 a u niej na 8 powinnam byc na szczescie mala spala to ja zamknela i poszlam po klucze niedaloko ma prace biegiem lecialam dzidziol mial joging z rana hehe..
poza tym rozmawialam wczoraj z moim sytuacja sie poprawila powiedzielismy sobie co i jak i nawet bzyku bzyku bylo choc sie troszke obawialam czy mozna no ale ok:) pokazalam mu zdjatka z usg bo mnie tak meczyl no i prawie plakal pozniej przytulal brzusio itp bo powiedzialam ze tesknie nie tylko ja za kims bliskim i chyba dotarlo do niego conieco mam taka nadzieje...

widze ze nie tylko ja nie moglam spac kolo 1 zasnelam nie wiem co sie dzieje...

wczoraj czytalam m jak mama i bylo o witaminkach i pisalo ze nie kazda kobieta potrzebuje ich i ze tabletki to nie to samo co w jedzonku...ale zawsze cos dostarcza i pisalo o jodzie ze przynajmniej 2 razy w tyg powinnysmy jesc ryby zeby byla wystarczajaca dawka jodu a ja po 24 wcinalam szprota w pomidorach hehe

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Beatka a z tymi opryszczkami to roznie ja dostalam tabletki wxzoraj heviran i myslalam ze se przekrece tak sie zle po nich czulam dzsaj o niebooooooo lepiej . A co do witaminek to mi Ginka powiedziala ze moge je brac dopiero od przyszlego tyg. 15 tydz.
Ja nie wiem dlaczego ale powiedziala ze tak ma byc i koniec .
Dzisiaj mezulek idzie do pracy ja uwazam ze to chore :/ ale on twierdzi ze jest juz w stanie .
I widze juz u siebie brzuszek ! :)
i od 2 dni o 14 przewaznie miedzy 14/16 cos mi bulgocze w jelitkach :) moze to moj Bazyliszek ale chyba za wczesnie :)
I dostalam wczoraj od mamy BARDZO fajna stara ksiazke... inz Witkowska Odzywianie niemowlat i dzieci starszych wydanie z 1977 r ale cieszy sie powodzeniem u niektorych po dzis dzien :) Polecam czasami mozna ja dostac w internetowym antykwariacie !!!

Beatka gratulacje :):):) corcia super az mnie korci co to u mnie bedzie maz jest przekonamy ze corka mi sie wydaje ze syn....
Ja dzis zaspalam kolezanka obudzila mni tel o 8.11 a u niej na 8 powinnam byc na szczescie mala spala to ja zamknela i poszlam po klucze niedaloko ma prace biegiem lecialam dzidziol mial joging z rana hehe..
poza tym rozmawialam wczoraj z moim sytuacja sie poprawila powiedzielismy sobie co i jak i nawet bzyku bzyku bylo choc sie troszke obawialam czy mozna no ale ok:) pokazalam mu zdjatka z usg bo mnie tak meczyl no i prawie plakal pozniej przytulal brzusio itp bo powiedzialam ze tesknie nie tylko ja za kims bliskim i chyba dotarlo do niego conieco mam taka nadzieje...

widze ze nie tylko ja nie moglam spac kolo 1 zasnelam nie wiem co sie dzieje...

Aniu BARDZO sie ciesze ze se pogodziliscie !!!! :-* nareszcie koniec i masz spokoj !!! Aj wiedzialam ze sie wszystko wyklaruje Buziak Ptysku

Veronique tez sie ciesze bo powiem ci psychicznie inacze sie czuje brakowalo mi przytulenia i pieszczot jemu chyba tez mam nadzieje ze teraz bedzie juz inaczej bo powiedzialam mu ze ciaza jest po to aby sie cieszyc z tego a nie wzajemnie denerwowac bo to mi na zle nie wychodzi tylko dzidziolkowi...i chyba zrozumial troszke...zobaczymy...

zuzu u mnie tez troche sniegu juz wczoraj sypnal mroz zlapal znowu a juz bylo tak fajnie...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Moze tego nie okazuje ale na pewno cos do niego dotarlo !!! :)
Ja jestm tak zla bo ... przygotowalam zaarzylam wczoraj kapuste na golabki .... :/ i kot wszystko zwalil obiore z tych pierwszych lisci zobacze czy cos zdolam z tego wykrecic jeszcze
W toruniu sypie takie drobne dziadostwo... a juz bylo tak suchooo :/
Jestem ciekawa co tam u dziewczyn Maqnio Mailuj Emki Corin czy spia czy .. juz sie wyspaly :) ja od 3 dni narazie odpukac wstaje tylko raz na sikorka... ale zauwazylam ze potwornie mi sie siusiu chce a tam tylko kropelki

Ostatnia edycja:
reklama
Dziękuje :-)cieszymy się bardzo z córci. Ciekawe czy mój gin, do którego chodzę całą ciążę potwierdzi płeć na następnym badaniu, o córci powiedział mi inny gin, polecony przez teściową u którego próbowałam skonsultować tą niezmierzalną przezierność karku. Ale młody nie był więc uważam, że wiedział co mówi. Z tabletek to ja zaczęłam brać fembion u nas aż 64,9zł, zdzierstwo jak nie wiem co! Któraś pisała że u niej 49,9zł... NIezłe różnice.
Koleżanka ostatnio zapodala mi fajny gadżet na pulpit, wyświetla mi się mój dzidziuś, po ustawieniu daty porodu co tydzień dzidziuś zmienia swój wygląd a na koniec rodzi się hehehe. Na bieżąco wyświetla tydzień ciąży i po kliknięciu na tydzień wyświetla angielską stronkę z opisem danego tygodnia.
14 Weeks Pregnant - 3D Pregnancy Calendar
Gdyby któraś była zainteresowana to napiszę jak znaleźć ten programik. On jest po angielsku, ale na szczęście są translatory hehehe.
Życzę miłego dnia.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry