reklama

Lipiec 2011

reklama
Tylko wiesz co Anulka ta kapusta teraz jest jakas TWARDA mimo iz sie ja zaparzy wydaje mi sie ze przez mrozy...
moja mama zawsze gotowala cala glowke kapuchy i pozniej sciagala pojedyncze liscie...

Beetka u mnie femibion kosztuje 49,95 tak placilam od razu zapisal mi 2 op:/ wiec recepta wyszla mi ponad 100 z innymi tylko asmag mialam za darmo bo nie bylo na paragonie hehe chyba omineli w aptece:)
wstaw tego linka na linko do ciazy bedzie latwiej znalesc jak ktoras bedzie chciala np ja bo teraz jestem u kolezanki a w omu bym sobie tio zrobila:)fajna sprawa:)

Veronique melduję się :-) Ja zaczynam sie wysypiać :-0 TYm bardziej,że mój małż rano wstaje z Nika a ja oczu nie otwieram tylo kotroluje wszystko na śpiocha :-) Miłego dnia

Hej, ja nie śpię, nawet dziś posta już wysmarowałam o 6.30 ;)

Matko, gołąbki, mniaaaam... Jakby tylko ktoś mógł mi sparzyc ta kapuchę i liście poobierać - nienawidzę tej częście gotowania. Resztę już mogę zrobić ;)

U nas też zima wróciła. Zero stopni i sypie :) Fajnie, przynajmniej dzieciaki trochę na nartach pojeżdżą.

Ostatnia edycja:
Hej dziewczyny ja tez sie melduje;-) podróż minęła nieciekawie było długo i męcząco bez korków tez sie nie obylo .Brzuch mnie ciągnął jakoś itd ale dziś juz sie wyspałam i czuje sie jak młody Bóg;-).

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry