reklama

Lipiec 2011

Jeszcze Maqnio spi :-)))
A gołąbkami sie podziele ... Corin mi dzisiaj Kocur zwalil ... kapuste :/ ale obralam z tych wierzchnych lisci i daje rade... :) tylkona wykalaczki chyba nie dam rady za twarde liscie :/
Odstawilam te tabletki Heviran na te opryche i DOBRZE sie czuje !!!! :)
A teraz chyba sobie podgryze kabanoska :-D Aaaaaaaaaaa co !

reklama
Margeritko JA OSTATNIO jechalam do Trzemeszna a osobowka niz terenowka jedzie sie zupelnie inaczej i troche prowadzilam ... i terenowka potelepalo mnie ... alee pytalam lekarza i mowila ze :) samochod bezpieczna sprawa jesli potrafi sie z niego korzystac... a ze poskacze troszke uwazalam staralam sie amortyzowac ale dziury takie ze szok i nie zawsze mozna bo jednak noge trzeba trzymac na gazie ... :/
Te ciagniecia to normalne !!! Rosnie bobasek mi mowila ginka ze do 20 tygodnia mozna czuc klucia ciagniecia itp itd staral sie wieczorkami siadac tak motylkowo po turecku i troszke rozszerzac udka ale minimalnie to troszke pomoze mi pomaga albo spij z nozkami nieco wyzej

Mamy Święto:-) Stuknęła nam 500 strona :-) Oj a nawet półmetku ciązy nie mamy. Dużo szczęścia i zrozumienia na dalsze 5000 stron. Żeby przyjmowały tylko dobre wiadomości a z okazjji święta Fretka dla każdego

a ja wlasnie wchlonelam jajecznice z szynka hehe malej troche wcisnelam ale ciezko teraz z jedzeniem jak jest chora:/ w lodowce widzialam krokiety kto chce hehe nie moje wiec moge dzielic:)wspolnymi silami bedziemy miec taka bibe ze ho ho:)

nie dziekuje zeby nie zapeszyc w zwiazku z moim mam nadzieje ze juz tak bedzie bo wydawalo mi sie ze twarda jestem a tu lipa...na poczatek prosilam zeby mi plecy umyl:) to az zdebial w drzwiach hehe

dzieci_188.gif Tak !!!kolejnych 1000 stron i abyśmy były dla siebie tak dobre jak dotychczas !!! Buzi buzi

Witam się czwartkowo :)
Też po śniadaniu, ale oczywiście moje myśli krążą już wokół przekąski. Matko Polko! Co za apetyt.
Mój szczyt łakomstwa na dziś: Caaałą noc śniło mi się, że babcia tort dla mnie robiła, i że tylko ja miałam go zjeść SAMA!!! tylko że cały czas nie był jeszcze gotowy! No i się obudziłam, i do M.: Jeżu, ale tort bym zjadła :)

Cieszę się z Waszych wizty, to wiadomo. A dziewczynki pionierki Beetka gratuluję i mam nadzieję, że też dołączę do tego kubu :)

Anulka, dobrze że się pogodziliście, mniej takich akcji życzę na przyszłość.

O, widzę, że szykuje się imprezka. Margerita, Majluj, tylko czy będzie tort? :tak:

Ja się z zakupami też wstrzymuje, ale ledwo, ledwo... U nas dzieci w okolicy brak, więc wszystko od początku... Ale w sumie to fajnie :) już się nie mogę doczekać :)
Miłego dnia!

reklama
Veronique to chyba nasze robaczki tak skacza:)teraz w brzusiu no ale za jakis czas hehe bedziemy miec urwanie glowy przez nasze urwisy:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry