reklama

Lipiec 2011

u mnie tez zima za oknem ale sniegu ze 2 cm tylka jak na razie, chodze jak nepytk po 2 godz nie spalam, a potem po 8 sie obudzilam i szybko mala do przedszkola
wiecie co mam z nia problem, strasznie sie buntuje bo nie chce cwiczyc jezyka i powtarzac slowek, jest krzyk(drze sie, krzyczy), placz, a jka juz sieopanuje to zamiast powtarzac opowiada mi cos, albo mnie caluje, szok, tak mi to dziala male na nerwy, a wszystko zaczelo sie z tydz temu jak stwierdzilam ze musze ja dopilnowac mam teraz czas i codzinnie po 10-15 min to beda efekty to jak zacznie koncertowac to godz nam schodzi, rece opadaja :-( chyba jestem za malo konsekwentna:-( i ja przy tym sie denerwuje a potem zle sie czuje
anulka ciesze sie ze wszystko u ciebie dobrze, trzymam kciuki aby tak dalej
majluj ale sie wycwanilas, ja od kad jestem w domu na l4 to ubieram mala i on ma luzik a tak musial sie z mala szarpac, bo to 4-latka zadzi, w co sie ubrac, jak uczesac, masakra mala zadzicielka

reklama
hahahahaha, Jak dziecko czegoś chce, to u nas się mowi "daj mu skosztować, żeby pypcia nie dostal" :-D

gon1a, może ją takie powtarzanie zwyczajnie nudzi? Spróbuj może przez zabawę?

Ostatnia edycja:
slimakowa zapraszam na torta zostalo jeszcze troche imieninowego i nie chwalac sie calkiem dobry, jedna masa z omaranczami i bananami, druga z czekolada mleczna, migdalami, orzechami i rodzynkami i kieliszkiem wódki, nie chwalac sie pychaaaa
veronique mnie w 1 ciazy strasznie ciagnelo w pachwinach, nie moglam na lezaco nogi na noge zalozyc, teraz na razie spoko
czy mieliscie takie uczucie jak bierzecie prysznic ze brzuch twardnieje pod wplywem goroacej wody, ja wczoraj tak mialam i troche sie przestraszylam od razu panika i sprawdzam czy krwi nie widac

Anulka nasze robaczki to teraz sie objadaja dzieci_197.gifihihhihi :-) dobra ide te golabki dorabiac :* bo mnie zabijecie hehehe

Gon1a, załatwiłaś mnie tym opisem tortu!!!!!!!!! AAAAAAAAAA!!!!!!!! oszaleję!!!!!
Matko, zaczynam się zachowywać jak zmanierowana i rozkapryszona baba w ciąży, nie chcę tak! Muszę się uspokoić :zawstydzona/y:

slimakowa jak chcesz to rzuce przepisik, nie jest taki skomplikowany, bo ja ogolnie nie jestem kulinarna ale czasami jakiegos gnieciucha upieke, sernik,karpatke no a ten torcik to mama znalazla i mi pomagala ale siekac orzechy i rada sluzyła, jak pieczesz to bez problemu zrobisz
mailuj ja tez musze sie ruszac, zaczynam od spacerkow, leniwa jestem nawet nie chce mi sie na zakupy isc

ja kiedys kapalam sie w letniej nie lubilam goracej... a teraz odkad jestem w ciazy to znowu bardzo cieplutka polubilam tylko ze raz cos mnie jakby skurcz zlapal i wyszlam i od tamtej pory letnia tylko nie chce ryzykowac...

reklama
gon1a może musisz trochę poluzować malej. i powtarzać poprzez zabawę. eby jej nie zniechęcić na całe życie do nauki
Dziewczyny a może dzisiaj o 19 każda zje jakieś ciasteczko symbolicznie, tak jakbyśmy jadły razem:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry