em_ka
Gwiazdeczka nasza <3
beetko gratuluje corci, ale zapomnialyscie ze to nie jedyna corcia, bo ja mam mala NIcole
a i ja chce ten program na pulpit, gdybys mogla mi napisac na PW gdzie on jest ? :-)
hanami no wlasnie, sukinkoty jedne, pozabieraly zapomogi, jakby mi glupie 100 e dali byloby dobrze, no ale nic, popytam pracownika socjalnego, moze cos sie da zrobic, no i w ayudamiento. a poszukam kiedy bedzie ladny dzionek i na pewno przyjade ze wczesniejszym uprzedzeniem i sie wybierzemy na lodziki
omijajac Gran Via hahahaha
veronique u mnie ok, z niecierpliwoscia czekam na ta wizyte, wydaje mi sie ze juz czekam cala wiecznosc jak wszytskie tak sie chwala co chwile zdjeciami i badaniami, a ja od 9tc nie widzialam mojego malenstwa :-( a i na poczte jeszcze nie dotarlam, ale juz sie wybieram za niedlugo
heheh
mailuj oczywiscie ze dzien bez em_ki to dzien stracony! a co!
w koncu ktos tu jest wodzirejem na forum 
Anulka super ze jak na razie sie uklada, miejmy nadzieje ze nawet nie skorzystasz z naszych postow apropo rozwodow i tych spraw. Nam ciezko jest pisac na ten temat bo nie wiemy co sie na bierzaco u Ciebie dzieje i mozemy komentowac jedynie twoje bierzace przezycia. :*
Corin ja sie regularnie budze o 5 rano na sik sik a najlepsze jest to, ze jak sie obudzilam o tej 5 to sobie na brzuch nacisnelam i z lewej strony byl jak kamien a z prawej miekki. Co to bylo? pecherz wypchnal macice do gory? bo to trawde bylo tak na wysokosci pempuszka heh
ej wy tez cos takiego macie ze jak idziecie po domu to sie walicie w swoje cialo na lewo i prawo? Ja co dzien sie w cos musze uderzyc, wczoraj ta dorabalam do futrymy lokciem ze sie 20 min zwijalam
gupek ze mnie jakich malo
orchidea a walczyc o swoje to ja potrafie, jedyny problem jest w tym, zeby jakas pomoc istniala
jesli tak to ja na pewno wywalcze ^^
Gon1a pod wplywem wody mi nie twardnieje, jednak zauwazylam ze ogolnie zzaczyna twardniec, a wczoraj po calym dniu chodzenia mialam jak skala na stojaco, az moj D sobie go obmacal
JACIEEEEEEEEE DZIDZIUS NA SUWACZKU MI PRZESKOCZYL
huraaaaaaaa !!!
a i ja chce ten program na pulpit, gdybys mogla mi napisac na PW gdzie on jest ? :-)hanami no wlasnie, sukinkoty jedne, pozabieraly zapomogi, jakby mi glupie 100 e dali byloby dobrze, no ale nic, popytam pracownika socjalnego, moze cos sie da zrobic, no i w ayudamiento. a poszukam kiedy bedzie ladny dzionek i na pewno przyjade ze wczesniejszym uprzedzeniem i sie wybierzemy na lodziki
omijajac Gran Via hahahahaveronique u mnie ok, z niecierpliwoscia czekam na ta wizyte, wydaje mi sie ze juz czekam cala wiecznosc jak wszytskie tak sie chwala co chwile zdjeciami i badaniami, a ja od 9tc nie widzialam mojego malenstwa :-( a i na poczte jeszcze nie dotarlam, ale juz sie wybieram za niedlugo
hehehmailuj oczywiscie ze dzien bez em_ki to dzien stracony! a co!
w koncu ktos tu jest wodzirejem na forum 
Anulka super ze jak na razie sie uklada, miejmy nadzieje ze nawet nie skorzystasz z naszych postow apropo rozwodow i tych spraw. Nam ciezko jest pisac na ten temat bo nie wiemy co sie na bierzaco u Ciebie dzieje i mozemy komentowac jedynie twoje bierzace przezycia. :*
Corin ja sie regularnie budze o 5 rano na sik sik a najlepsze jest to, ze jak sie obudzilam o tej 5 to sobie na brzuch nacisnelam i z lewej strony byl jak kamien a z prawej miekki. Co to bylo? pecherz wypchnal macice do gory? bo to trawde bylo tak na wysokosci pempuszka heh
ej wy tez cos takiego macie ze jak idziecie po domu to sie walicie w swoje cialo na lewo i prawo? Ja co dzien sie w cos musze uderzyc, wczoraj ta dorabalam do futrymy lokciem ze sie 20 min zwijalam
gupek ze mnie jakich maloorchidea a walczyc o swoje to ja potrafie, jedyny problem jest w tym, zeby jakas pomoc istniala
jesli tak to ja na pewno wywalcze ^^Gon1a pod wplywem wody mi nie twardnieje, jednak zauwazylam ze ogolnie zzaczyna twardniec, a wczoraj po calym dniu chodzenia mialam jak skala na stojaco, az moj D sobie go obmacal

JACIEEEEEEEEE DZIDZIUS NA SUWACZKU MI PRZESKOCZYL
huraaaaaaaa !!!
Ostatnia edycja: