reklama

Lipiec 2011

beetko gratuluje corci, ale zapomnialyscie ze to nie jedyna corcia, bo ja mam mala NIcole :-D :-D :-D a i ja chce ten program na pulpit, gdybys mogla mi napisac na PW gdzie on jest ? :-)
hanami no wlasnie, sukinkoty jedne, pozabieraly zapomogi, jakby mi glupie 100 e dali byloby dobrze, no ale nic, popytam pracownika socjalnego, moze cos sie da zrobic, no i w ayudamiento. a poszukam kiedy bedzie ladny dzionek i na pewno przyjade ze wczesniejszym uprzedzeniem i sie wybierzemy na lodziki :-D omijajac Gran Via hahahaha
veronique u mnie ok, z niecierpliwoscia czekam na ta wizyte, wydaje mi sie ze juz czekam cala wiecznosc jak wszytskie tak sie chwala co chwile zdjeciami i badaniami, a ja od 9tc nie widzialam mojego malenstwa :-( a i na poczte jeszcze nie dotarlam, ale juz sie wybieram za niedlugo :-D heheh
mailuj oczywiscie ze dzien bez em_ki to dzien stracony! a co! :-D w koncu ktos tu jest wodzirejem na forum :-D
Anulka super ze jak na razie sie uklada, miejmy nadzieje ze nawet nie skorzystasz z naszych postow apropo rozwodow i tych spraw. Nam ciezko jest pisac na ten temat bo nie wiemy co sie na bierzaco u Ciebie dzieje i mozemy komentowac jedynie twoje bierzace przezycia. :*
Corin ja sie regularnie budze o 5 rano na sik sik a najlepsze jest to, ze jak sie obudzilam o tej 5 to sobie na brzuch nacisnelam i z lewej strony byl jak kamien a z prawej miekki. Co to bylo? pecherz wypchnal macice do gory? bo to trawde bylo tak na wysokosci pempuszka heh
ej wy tez cos takiego macie ze jak idziecie po domu to sie walicie w swoje cialo na lewo i prawo? Ja co dzien sie w cos musze uderzyc, wczoraj ta dorabalam do futrymy lokciem ze sie 20 min zwijalam :-D gupek ze mnie jakich malo
orchidea a walczyc o swoje to ja potrafie, jedyny problem jest w tym, zeby jakas pomoc istniala :-D jesli tak to ja na pewno wywalcze ^^
Gon1a pod wplywem wody mi nie twardnieje, jednak zauwazylam ze ogolnie zzaczyna twardniec, a wczoraj po calym dniu chodzenia mialam jak skala na stojaco, az moj D sobie go obmacal :-D

JACIEEEEEEEEE DZIDZIUS NA SUWACZKU MI PRZESKOCZYL :-D :-D :-D huraaaaaaaa !!!

Ostatnia edycja:
reklama
laseczki mi ostatniej soboty tez twardnial ale to chyba z nerwow i lekarz powiedzial ze jesli tylko cos zaboli to brac NOSPE bez wzgledu na wszystko i ja teraz dodatkowo biore codzien rano i wieczorem po 1szt... nie powinien wogole twardniec...

nie powinien twardniec? hm.. a jesli nie boli i twardnieje? mi rosnie jak na drozdzach i widze to bo jest roznica miedzy zdjeciem ktore dalam na temacie brzuszkow i teraz. wydaje mi sie ze to normalne ze pozniej twardnieje brzuszek jak sie powieksza

czy boli czy twardnieje mam brac bo nie powinno tak sie dziac w tym czasie to jego slowa...

i powiem ci ze od wizyty biore nospe jak mi przepisal i spokoj ani klucia ani wardnienia nie ma...

powiem wam ze jak wczoraj bylo bzyku bzyku to normalnie jak przyjaciel mojego J byl w srodku to tak dzidziola bylo znac ze szok hehe mam nadzieje ze nic mu sie nie stalo ale przed tym przeczytalam artykuj w m jak mama seks w ciazy i jakie pozycje bezpieczne sa..i pisalo ze dziecku krzywda sie nie stanie bo chroni dziecko wszystko...a ja mialam kiedys takie widzenie i mowilam ze seksu nie bedzie w ciazy bo moj nie bedzie bil malenstwo np po glowce hehe

Sie wkurzylam ... :/
BO gin kazał zadzwonic dzisiaj do siebie jak sie czuje ... dzwonie do niego i mowie ze ... cala noc mnie mdlilo po tych tabletkach i wiecie w zoladku takie uczucie wyjalowienia... Fuuuj te tabletki jeszcze niepowlekane jak sobie wspomne to az mi slabo !!!!!!! I pytam lekarza ze jak odstawilam te tabletki to ... chyba dzieciatku sie nic nie stanie bo juz strupek sie robi ... na opryszce a on "chyba nie ... nie wiem mam nadzieje ze nie " UROCZO ! :/ Nie wiem jest dopiero 11 wczoraj wzielam pierwsza po 12 wiec moze brac je ja juz sama nie wiem ale czulam sie jak krowa w samolocie STRASZNIE !

reklama
Dzień Dobry wszystkim Lipcowym Brzuchatkom późnoporannie:):):)
veronique nie śpię już Kochana od samiutkiego rańca, ale lodówka zaświeciła pustkami,pies mi prawie ludzkim głosem gadał, więc wybrałam się na zakupy:) i oto już jestem z lżejszym portfelem:):) Ten Twój ginek to faktycznie bardzo "uroczy" kurcze...on sam nie wie..bo nie wytrzymam. Słuchaj skoro masz już strupka, to odpuśc sobie te tabsy, samo się wyleczy. Nakładaj tą pastę do zębów i już:-)
gon1a no to matruelle drogie jak pierun. Ja biorę co 2 dzień, bo stwierdziłam, że co dzień to za często i szkoda zołądka:)
mała monis - super, że dzidziol zdrowy jak ryba
beetka...córcia - ale czadowo, bardzo się cieszę i gratuluję. To pierwsza Nasza dziewczynka lipcowa!!bomba!!
em_ka Kochana wiem co czujesz, bo mnie już też sen z powiek sen spędza fakt, ze po 20 tygodniach macierzyńskiego bedę musiała wrócić do pracy, bo nas nie stać, żebym mogła siedzieć w domku. Małż sam nie da rady nas utrzymać. I pojawia się jeszcze jeden problem pod tytułem"co z maluszkiem" bo narazie zadnych perspektyw nie mam. babcie odpadaja, bo jedna za daleko a druga w ogóle nie ma checi sie wnukiem zająć, co do opierkunek to jestem dość sceptyczna. No ale jeszcze zobaczymy, moze czas sam przyniesie nam jakieś rozwiązanie. Póki co staram się nie myśleć w czarnych kolorach. No i trzymam kciuki, zeby się wam sytuacja z wyklarowała:)
Corin...syna masz the best, ale się uśmiałam, a co babcia na takie życzenie???
anulka..uf...całe szczęscie ze się pogodziliście, oby teraz było już tylko lepiej:) kciukasy zaciśnięte:)
margerita...całe szczęście, żę bezpiecznie dojechałaś. Udanego odpoczynku. Szalej po wyprzedażach:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry