reklama

Lipiec 2011

u mnie tez bylo wczoraj bzyku bzyku :-D czasami w tej pozycji jest ok (czyli ze tak powiem na pieska :-D moja ulubiona i najwygodniejsza) a wczoraj poczulam bol na poczatku, pozniej przeszlo. Ale uwazalismy bardzo, ciekawa jestem czy jak mnie zbada lekarz czy bedzie wszystko ok i czy mi nie zabroni przytulanska bo chyba bym zwariowala :-D

reklama
CIMG2520.jpg Jeszcze surowe !! ! Ale nasyce Was juz smaczkiem !!! :D Jak beda gotowe wysle kazdej :* po golabku

A co do Gina to nie wiem wiele czytalam na forach o tej opryszce i gorsza jest genitalna niz ta na wardze oczywiscie trzeba uwazac.
Ale jak lekarz mi mowi ze niewie czy to dobrze ze odstawilam a sam wczoraj kazal :/ bez sensu wiele kobiet od poczatku smaruj mascia cynkowa i w ogole se nie przejmuja a moj lekarz zrobl taki alarm bo to opryszczka COS bardzo niebezpiecznego dla dziecka

veronique wyglądają cudnie:):) ja się pierwsza zgłaszam do jedzenia:)co do ginka to niepotrzebnie uwazam wszczął taki alarm z ta opryszczka i niepotrzebnie Cię zdenerwował. Najważniejsze ze sie goi:)
em_ka jak ciąża przebiega prawidłowo, to przytulac sie można prawie do samego końca. Tak myślę, że chyba ważne jest jak się czujesz po. Jak nic nie dolega, brzunio nie boli..to chyba jest ok:)

maqnio no zawsze patrze czy jakiegos krwawienia nie ma i czy nic nie boli no i wszystko jest ok :-) moj tak uwaza ze na prawde podziwiam go za wytrwalosc, bo bylismy nauczeni kochac sie w zupelnie inny sposob a tu patrzcie, taka zmiana :-D

Veronique a to saSaSaaSA nie robil przypadkiem brzydal z troskliwych misiow? ktory latal takim helikopterem ze swoja pania zlosnica? hahahaha co do bajek to ze mna nikt nie wygra :-D znam wszystkie xD:cool:

Ostatnia edycja:
em_ka no proszę czego się nie robi dla dzidziulka:) mój małż na początku miał opory, tzn. bał się czy nic mi się nie stanie, czy nie zrobi krzywdy dziecku, ale jakoś dał radę...pokusa była silniejsza niż obawy:-) ale i tak uważamy, u nas tez jest inaczej..spokojniej niż przed ciążą:) - co nie znaczy ze gorzej;-)
veronique ja cie..dopiero teraz zauważyłam: masz ślicznie zdjątko w avatarze:)

Eeee ja myslalam ze robil Bobek ... z muminkow
Dziekuje Maqnio ...
wiec wyczytalamwszystko o opryszczce i jest tak jak sie ma wargowa to moze bybc i genitalna ... ale nie musi mozna ja przeniesc i nie zawsze bo moze po prostu sama powstac :|
Fakt jest taki ze lekarz zalecil brac lek 5 razy dziennie ... nie zdolam tyle bo juz wczoraj mnie mdlilo ... a nie wiem lepiej samemu dawek nie zmniejszac wiec nie bede tego brac i mam nadzieje ze dziecku nie stanie sie krzywda...

reklama
Golabki pewnie jeszcze lepiej smakuja niz wygladaja :D:D:D <mniam> co ja za jednego bym dala palce lizac:)

a co do przytulasiek to tez lubilismy inaczej a teraz wolniej i ostrzniej choc za gleboko wlozyl to mnie zakulo ale pozniej uwazaj jej jak sobie przypomne to az mnie ciary po plecach przechodza takiego ozgazmu dawno nie mialam hehe chyba sie rozmazylam:P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry