reklama

Lipiec 2011

oczywiscie bzyku bzyku moze byc, a jakze jak ne ma przeciwskazan, ale trzeba uwazac na pieszczoty szczegolne miejsce to piersi bo ponoc oksytocyna naturalna sie wtedy uaktywnia a ona odpowiada za skurcze porodowe, tak sie nawet zastanawiam czy w mojej 1 ciazy wlasnie przez to nie bylo wczesniejszego porodu, bo wszedzie pisza ze zbyt duze pobudzanie piersi moze doprowadzic do skurczy, a w 1 mialam ochote ze ho hoho, teraz jakos nie ale moze tylko tak na poczatku
co do twardniejacego brzucha to sa skurcze, ktore jak pisze anulka nie potrzebne w tym czasie i na pewno jak twardnieje trzeba brac no-spe, ona dziala przeciwskurczowo, rozluzniajaco, ja biore jak mi twardnieje

reklama
no moze ten bobek tez to robil tylko inaczej jak brzydal :-D bo pamietam jak dzis ta bajke jak brzydal sie smial i zawsze obrywal po glowie od zlosnicy :-D

kurcze, kupilam sobie mleko dla dzieci :-D takie z fosforem i wapniem, jest o wiele lepsze od zwyklego i wciagnelam caly talerz platkow, choc nie powiem ze z super przyjemnoscia, ale na pewno bylo smaczniejsze niz zwykle. I tak jestem glodna, ide zrobic tosty z szynka i serkiem zoltym ^^

Wcinam czekoladę i trochę mi lepiej...

Gon1a, wrzuć przepis na tort na Parcie na żarcie, o ile to nie problem, myślę, że skorzystam :)

Veronika
, rzucaj gołębia, może dofrunie do centrum Torunia :) okno już otworzyłam, choć może powinnam balkon?...

Maqnio, ja nie wybieram się do pracy, póki co, więc dziecko możesz mi do domowego przedszkola przywozić :)

Hej dziewuszki tu taki ruch a ja znów sobie pospałam dziś 13 godzin. Ale stwierdziłam, ze pewnie tego po prostu potrzebuje i nie będe się obwiniać. Niedługo musze sie do wro wybierac. Ten pociąg mnie przeraża. Ja zawsze zmotoryzowana a tu nagle trzeba drałowac na stację i jechać ciuchcią. A autko dla mnie kupimy dopiero w lecie i doopa:wściekła/y:
Wiecie co ja tam czasem czuje w brzuchu jakieś bulgotki ale ruchów takich żebym była pewna , ze to mały to nie. Moze poczuje później bo dawno byłam w ciaży.
Miłego dnia

Dzień dobry kochane brzuchatki :*:* mam nadzieję,że każda z Was wyspana i dobrym humorkiem :-D No wyczytałam,że jedna dziewczynka będzie napewno gratuluję !! No i impreza gołąbkowa sie szykuje haha Veronique apetyczne strasznie te gołąbeczki :-D to ja sie dorzucam z owocami do imprezy i sałatka jarzynową :zawstydzona/y: dopiero wróciłam z miasta od 10 latałam jak głupia właziłam do każdego sklepu z ciuszkami dla dzidziulka,ale nie wiedziałam jakie kupić i odpuściłam sobie wytrzymam jeszcze :D

Orchidea, gratuluję, że wytrzymałaś... Mam to samo... Oglądam, oglądam, ale jeszcze się wstrzymuję, choć nie jest to łatwe.

Wisieńka, no to Cię czeka niezła wyprawa. Ja pociągów nie znoszę, ale czasem trzeba. Miłej podróży i bez spóźnień życzę :)

Veronique, ale dałaś czadu z tymi gołąbkami, zaślinilam pół klawiatury...

Własnie wróciłam z Młodym od dentysty, dzielna bestia nawet nie jęknął jak mu dentysta wytargal zęba :/ Składał przez prawie rok na wymarzoną hulajnoge i już ma całość kwoty, więc obiecałam mu że po obiedzie go zawiozę do Bielska, żeby mogł sobie ja kupić :-) W ramach "nagrody" za dzielność...

jak zareagowala moja mama na życzenia? Oczywiscie smiechem. To jest bardzo wesola kobieta z dużym dystansem do wlasnej osoby ;-)

ślimakowa skręcało mnie żeby coś kupić hahaha no ale siłą woli wygrałam z tym hahaha wisieńka dasz radę tylko pewnie Cię troszkę wykołysze w pociągu aaa co zyczeń Corin syn dał czadu z tekstem do babci :-D

reklama
ślimakowa, Orchidea kurcze mam nadzieje, ze nie będe tam haftować:wściekła/y:
Corin usmiałam sie
Przyszły juz moje dzinsy i powiem wam rewelka. Idealne na mnie. Jestem zadowolona bo w końcu zamienie na cos getry i mogę krótkie swetry wykorzystać. Oczywiscie dziś premiera wyjścia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry