oczywiscie bzyku bzyku moze byc, a jakze jak ne ma przeciwskazan, ale trzeba uwazac na pieszczoty szczegolne miejsce to piersi bo ponoc oksytocyna naturalna sie wtedy uaktywnia a ona odpowiada za skurcze porodowe, tak sie nawet zastanawiam czy w mojej 1 ciazy wlasnie przez to nie bylo wczesniejszego porodu, bo wszedzie pisza ze zbyt duze pobudzanie piersi moze doprowadzic do skurczy, a w 1 mialam ochote ze ho hoho, teraz jakos nie ale moze tylko tak na poczatku
co do twardniejacego brzucha to sa skurcze, ktore jak pisze anulka nie potrzebne w tym czasie i na pewno jak twardnieje trzeba brac no-spe, ona dziala przeciwskurczowo, rozluzniajaco, ja biore jak mi twardnieje
co do twardniejacego brzucha to sa skurcze, ktore jak pisze anulka nie potrzebne w tym czasie i na pewno jak twardnieje trzeba brac no-spe, ona dziala przeciwskurczowo, rozluzniajaco, ja biore jak mi twardnieje
bo pamietam jak dzis ta bajke jak brzydal sie smial i zawsze obrywal po glowie od zlosnicy 
dopiero wróciłam z miasta od 10 latałam jak głupia właziłam do każdego sklepu z ciuszkami dla dzidziulka,ale nie wiedziałam jakie kupić i odpuściłam sobie wytrzymam jeszcze