• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2011

Dzien Dobry!

Mialam wczoraj sie odezwac, ale w ostatniej chwili wyskoczyly mi korepetycje z angielskiego, ktorych udzielam tutaj kilku osobom.

We wtorek mielismy wizyte i oczywiscie, jak to zwykle przed, bylam pelna obaw czy wszystko bedzie ok. Dopiero jak zobaczylam kruszynke na ekranie to wszystko przeszlo :) To jest niesamowite za kazdym razem!
I uwaga, lekarz oznajmil nam, ze bedzie CHLOPIEC!! :) Miala byc Basia, a tu trzeba meskiego imienia szukac ;)
Jak sie orientuje, poki co, chlopcy w wiekszosci wsrod nas :)

No a teraz zabieram sie za nadrabianie Waszych postow. Od przedwczoraj mam do przeczytania 30 stron!! :szok: Akurat na cale popoludnie! :)

Pozdrawiam!

reklama
No gratki wielkie kolejny synuś lipcowy będzie haha :D właśnie mi koleżanka napisała też,że 3eciego syna będzie miała ale czerwcowego haha kurcze ale synków będzie teraz :D

no kurde, moze komus w koncu baba wyjdzie na USG? bo to az niemozliwe, juz 3. facetow jest, az mi sie wierzyc nie chce :-D zeby po rowno bylo przynajmniej, zobaczymy jak sie zaczna plci sypac na 100 % w 5 miesiacu, moze mi powiedza jak poje na wizyte ^^ ajjjj strasznie bym chciala

slimakowa..niech ci bóg w dzieciach wynagrodzi Twoją chęć niesienie mnie biednej pomocy::-):-) dzięki, jakby co to sie w lutym przyszłego roku zgłosze:) bedziesz miała tak jakbyś urodziłą bliźniaki:):):)
fagiolino..no super, ze babel zdrowy, oby wiecej takich wiadomości no i gratuluję chłopczyka:):) na razie są w przeważającej większości:)
wisienka...tylko nie wymiotuj :-)i bezpiecznie podróży:)

dla rownowagi trzeba i dziewczynki bo co to bedzie hehe moze mi sie uda w nastepnym miesiacu oznajmic ze pipke w brzuszku mam :)
a z drugiej strony wole chlopca bo rozowych prezentow nie zniose chyba hehe

a ja juz sama nie wiem pogubilam sie hehe czekam cieprliwie na kolejna wizyte i zobaczymy tylko nie wiem jak to zniose jak wy tak piszecie to az mnie ciekawosc zrzera co bedzie hehe musimy uzbroic sie w cierpliwosc:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry