reklama

Lipiec 2011

em_ka ja nienawidzę biżuterii i tylko w obrączce chodzę no żeby nie było hahaha a testy kurde sikałabym cały czas żeby tylko się pojawiła kreska różowa czy niebieska hahah wisieńka no wiem co to remont dwa lata temu się na swoje przeprowadzalismy więc współczuje skarbonka bęz dna non stop coś by sie przydało ..

Ostatnia edycja:
reklama
Dzień dobry wszystkim w ten zaśnieżony dzień... :)

Nadrobiłam wszystkie posty od wczoraj wieczorem - 15 stron! No ale jestem na bierząco i mam nadzieję, że wszystko zapamiętałam:

Anulka - cieszę się, że już jest między Wami dobrze, wiedziałam, że wszystko się ułoży ;-)

Mailuj - jesteś zadowolona z tej wizyty więc widać, że musiała być potrzebna i bardzo Wam pomoże. Trzymam kciuki za finał domowy. Podziwiam męża :tak:

Corin
- co dzień czekam na jakiś tekst dnia autorstwa Twoich dzieciaczków.. Są świetne, nawet rozważam złożenie takich samych życzeń jutro mojej babci :-D

Em_ka
- nie przejmuj się na razie, może jeszcze są jakieś inne opcje pomocy finansowej. Przecież nie może tak być, że zostaniesz bez wsparcia finansowego w Twojej sytuacji.

Veronique - jesli dziś lepiej się czujesz to znaczy, że jednak te tablety nie wpływały dobrze na Ciebie. A i tak opryszczka się już goi więc będzie gitara. Tylko zdziwił mnie ten tekst lekarza - skoro on nie wie, to kto ma wiedziec? szok! :confused2: Gołąbki pięknie wyglądają! :) mmmmmm..........

Wisieńka
- spokojnej i bezpiecznej drogi, uważaj na siebie. Może jakieś zdjęcie w nowych spodniach? :)

Orchidea - ja dziś z moim idę do kina i po drodze wstąpię do sklepu z ubrankami. Zastanawiam się, czy też będę umiała się powstrzymać. Zawsze się udawało, ale po dzisiejszym śnie... Sen zaraz opisze - masakra :)

Beatko - gratuluję dziewczynki :*

fagiolino - gratuluję chłopczyka :* Mam nadzieję, że u mnie też będzie :)

Wszyskie mamy które miały wczoraj wizyty
- cieszę się, że wszystko w jak najlepszym porządku no i czekamy cierpliwie aż w końcu będzie coś widać :)

Jeszcze coś miałam napisać ale oczywiście zapomniałam, sorki :sorry:

wisienka nie widzialam ze taki test istnieje O_o 90% skutecznosci, niezle!! ale mysle ze juz jestem tak blisko wizyty ze powinnam sie dowiedziec jesli bedzie wszystko ok :-)

hahahah teraz zobaczylam na cene, myslalam ze ok 40 zl bedzie a tu CENA PROMOCYJNA 150 zl ahahah dzieki, poczekam na wizyte :-D

Nie wybrzydzać, chciałyście to macie:-D
Katerina jak Pol wróći to zrobi i wam dam wstawię mi samej nie wychodz.a na razie wrzucam mój brzusze do watku o brzuszkach. Zaznaczam, ze był płaski jak deska

no wiesz, jakby mi nie wyszlo poprawnie za taka cene to zlozylabym reklamacje :-D

Załączniki

• 7329.jpg
    7329.jpg
    7,8 KB · Wyświetleń: 34
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry