Dzień dobry wszystkim w ten zaśnieżony dzień...
Nadrobiłam wszystkie posty od wczoraj wieczorem - 15 stron! No ale jestem na bierząco i mam nadzieję, że wszystko zapamiętałam:
Anulka - cieszę się, że już jest między Wami dobrze, wiedziałam, że wszystko się ułoży ;-)
Mailuj - jesteś zadowolona z tej wizyty więc widać, że musiała być potrzebna i bardzo Wam pomoże. Trzymam kciuki za finał domowy. Podziwiam męża
Corin - co dzień czekam na jakiś tekst dnia autorstwa Twoich dzieciaczków.. Są świetne, nawet rozważam złożenie takich samych życzeń jutro mojej babci
Em_ka - nie przejmuj się na razie, może jeszcze są jakieś inne opcje pomocy finansowej. Przecież nie może tak być, że zostaniesz bez wsparcia finansowego w Twojej sytuacji.
Veronique - jesli dziś lepiej się czujesz to znaczy, że jednak te tablety nie wpływały dobrze na Ciebie. A i tak opryszczka się już goi więc będzie gitara. Tylko zdziwił mnie ten tekst lekarza - skoro on nie wie, to kto ma wiedziec? szok!

Gołąbki pięknie wyglądają!

mmmmmm..........
Wisieńka - spokojnej i bezpiecznej drogi, uważaj na siebie. Może jakieś zdjęcie w nowych spodniach?
Orchidea - ja dziś z moim idę do kina i po drodze wstąpię do sklepu z ubrankami. Zastanawiam się, czy też będę umiała się powstrzymać. Zawsze się udawało, ale po dzisiejszym śnie... Sen zaraz opisze - masakra
Beatko - gratuluję dziewczynki :*
fagiolino - gratuluję chłopczyka :* Mam nadzieję, że u mnie też będzie
Wszyskie mamy które miały wczoraj wizyty - cieszę się, że wszystko w jak najlepszym porządku no i czekamy cierpliwie aż w końcu będzie coś widać
Jeszcze coś miałam napisać ale oczywiście zapomniałam, sorki