reklama

Lipiec 2011

Za godzine gołąbki !

Przegiełaś :-D

Odwet:

des2.jpg

Ale nie będę taka, deser dla wszystkich na wieczorną bibę ;-)

reklama
no mi wlasnie tez dziewczynka i jak patrze na moje rodzebstwo to i siostra i brat dobrze wyszli wg tego kalendarza, corka kolezanki i synek szwagierki tez, pewnie sie sprawdzi :-D

slimakowa no racja, taki test z ust 3 latka to nie przelewki hahhahaah i wierze ze bedziemy mialy razem z Corin i toba po dziewczynce.

Ostatnia edycja:
Ale to dla mnie naprwadę nie jest śmieszne. Ide zaraz po kalorię do sklepy, bo czekolada się skończyła... A to wszystko przez Corin, no i trochę przeze mnie, i trochę przez tę porcję co ją dostałam od Orchidei, ale tylko wirtualnie... :crazy:

szkoda ze na testach ciazowych nie wychodza rozowe i niebieskie kreseczki mialy bysmy problem z glowy:) wlasnie mozna by takie cos wymyslec i jaki zarobek by byl hehe zeby odczytywc odczynnik meski i zenski hehe

Tak się zastanawiam z tym kalendarzem hmmm przecież oni nie wiedzą co każdej z nas facet nasz przekaże X czy Y :D troszke to zabawne patrzeć na chiński kalendarz :D ślimakowa oddam Ci każdy kawałek wszystkiego co słodkie ja nie mam wogóle chęci na słodkie a wręcz mam obrzydzenie na słodkości :oo:

Ostatnia edycja:
Ale to dla mnie naprwadę nie jest śmieszne. Ide zaraz po kalorię do sklepy, bo czekolada się skończyła... A to wszystko przez Corin, no i trochę przeze mnie, i trochę przez tę porcję co ją dostałam od Orchidei, ale tylko wirtualnie... :crazy:

Ślimakowa , przepraszam... Jak mnie kiedys przyparło (przy córze) do muru, a domu zero słodyczy, to zezarłam polewe czekoladowa, taką wiecie co do wrzątku tzrzeba wlożyć i rozpuscić. A ja ja taką twardą zjadlam :/

reklama
orchidea wszysko jest tam gdzies zapisane na gorze to moze maja pakt z bogiem hehe
ja tez slodkie poszlo w niepamiec czasem zjem bounty ale to srodek a suczka mamy czekolade hehe 1000% wole kiszonke z kapusty:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry