reklama

Lipiec 2011

orchidea a mozwe wtedy sa jakies magiczne przyciagania ksiezyca i na tej podstawie to okreslili? :-D mnie nie obchodzi w sumie czy to zabawa czy nie, wazne ze potwierdzilo moje przekonanie ze mam dziewczynke :-D

reklama
Anulka w sumie te Chinole to zawsze coś wymyślą hahaha mi z obrączki wyszła 3trójka :szok: syn syn córka o boszz nie wierzę :szok: :eek: em_ka miz chińskiego te,z córa a z obrączki inaczej cholera ale my niecierpliwe hahaha

Ja byłam kiedyś u wróżki (jakies 5 lat temu) Wszystko co mi przepowiedziała, sie sprawdziło. Ale wtedy powiedziała mi ze widzi koło mnie 3 dzieci. Wyśmiałam ją wtedy, bo byłam pewna że już nigdy, przenigdy. a tu proszę...

nas to powinni nasi faceci umiejscowic w jednym domu na czas tych ciaz mieli by spokoj i jedzonko bysmy mialy na miejscu jak np dzis golabki Veronique:D:D:D

tez bym poszla ale troche sie boje tego co mi powie choc jedna mi wrozyla z kart ale znajoma ruska czy ukrainka i tez sie sprawdzio i mojej siostrze tez...ale o dzieciach nic nie mowila bo to dawno bylo..

Ostatnio edytowane przez moderatora:
orchidea hahah no to uwazaj, pewnie masz trojaczki tylko jeszcze o tym nie wiesz, bo sie schowal jeden za drugiego :-D
o wlasnie, ciekawa jestem jak tam morgenrood z blizniakami :-) dawno nie zagladala nie? chcialabym zobaczyc zdjecie z USG jak juz sa wieksze

emk_ka jakbys w ciązy nie była to bym Ci kopa w pupsko dała hahahaha ja Ci dam trojaczki hahaha ale jak byłam w 9tc i lekarz tak patrzy na monitor i do mnie oooo a ja co ooo a on no chyba mamy drugie a ja jak to drugie :szok: a on aa żartowałem chciałem zobaczyć reakcje pani :-D

ale przez godz nasmyrałyscie, a przedemna góra prasowania
ja płci nie znam jeszcze:-( ale u mnie kazdy mowi ze bedzie Jozio, a moja siostra taka nakrecona jozio i jozio nawet Asia powtarza "jak tam jozio mama", w sumie bylaby parka i tez mysle ze to chlopak bedzie, jezeli sie sprawdzi to ciuszki dla dziewczynki bede miec do opylenia
wlasnie zajadam musli z jogurtem, pycha a u sister godz temu jadlam spagetti bo na obiad trafilam:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry