reklama

Lipiec 2011

hehe orchidea fajnego masz ginka hehe moj J twierdzi ze i tak mam blizniaki tylko jedno sie chowa nie wiem z jakiej beczki jak u nikogo u nas nie bylo takiego zeby blizniaki byly chyba ze po hormonach jak kiedys bralam ale w to nie wierze...a on niech sobie wmawia:P

to na nastepnej wizycie okaza sie 3 serduszka ale bedzie zianie hehe
to powiesz ginkowi pan ze mnei zartowal to ja z pana tez hihihihihihihi:-D:rofl2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
gon1a tak naprawdę jest facet miły i potrafi rozluźnic atmosferę, a ostatnio wiecie co mi zrobił bada mnie i leże z nogami prawie po sufit w górze i wkłada ten wziernik i nagle mi boom a ja ała a on bolało a ja nie no jest dobrze a on do mnie no bo zapatrzyłem sie na pani skarpetki takie fajne z paluchami pani ma no i teraz idź do ginekologa zmiast patrzec w ... to patrzy na skarpety :-D Anulka ponoć przy antykoncepcji jak się później starasz mówią,że mogą byc bliźniaki ale nie wiem jak to w praktyce jest haha u mnie jest dużo bliźniąt właśnie w rodzinie :szok:

Koleżanka dowiedziala się o bliźniakach u siebie w 6 miesiącu dopiero. Pecha miała dziewczyna bo trafila na lekarza kretyna, który zamiast jej powiedzieć normalnie, że bliźniaki to zasunął jej tekstem:
"Pani Kasiu, a ja tu widzę trzecią rączkę" i Kaśka mu zemdlała.

A propo bliźniaków itp to Wam opowiem ten mój dzisiejszy sen, a własciwie dwa..
Pierwszy:
Okazało się, że rodzę bliźniaki! Gin wykrył to na dzień przed porodem. Miało być dwóch chłopców. Rodzę, a tu trojaczki! Dwóch chłopców i dziewczynka! obudziłam sie przerażona :szok:
Drugi:
Urodziłam niespodziewanie na 2,5 miesiąca przed terminem zdrową, dużą dzidzię :-D A ponieważ mój mąż cały czas każe się wstrzymywać z kupnem czegokolwiek do poznania płci, to okazało się że nie mamy ani jednego ubranka żeby dzidzię ubrać. Więc ją zostawiliśmy w szpitalu taką gołą bo nie chcieli jej nam oddać puki nie będzie ubrana. Sami poszliśmy kupić na szybko jakieś ubranka. No i okazało się, że jest dzień dziecka i w każdym sklepie mega kolejki po 3 godz. stania. W końcu nasza kolej i słyszę - dla chłopca czy dla dziewczynki? A ja na to - uniwersalne poproszę bo jeszcze nie wiadomo co będzie. :-D

Aż teraz mam stracha, że nic dla dziecka nie mam :zawstydzona/y:

Jak mi się już śni poród właśnie czy juz po porodzie, to w tym śnie nigdy nie widzę czy to chłopiec czy dziewczynka. Dziwne... ;-)

corin kupiłaś mnie tym deserem:) mnie z tego kalendarz wychodzi kobitka..a gin mówił, ze jest chłopak.
katerina nie no sny super z drugiego smiałam sie jak wariatka!

katerina ale masz sny, usmialam sie
z tego co wiem to blizniacze ciaze 2,3, i wiecej sa wlasnie po stosowaniu pigulekslyszalyscie ze w Indiach chyba urodzilosie 6 kg dziecko a rekord to 9 kg bobas
jak urodzilam moje pierwsze niecale 2 kg zywej wagi to w Gdansku pamietam urodzil sie chlopiec 6 kg (moja córatyle miala ok roku he he he) i gdzeis w Polsce 5 raczki pokazywali tez w tv a matka byla po jakiejs kuracji chyba hormonalnej
wiecie co zastanaiwam sie czasami, my babki w ciazy, burza hormonow, mamy na co zgonic, nasi faceci wiadomo...narzekaja, tak sie zastanawiam czy oni maja jakies hormony??smieje sie ze swojego M a jak mi cos nie pasi to zganiam to na hormony wlasnie....mam wlasnie takie jakies glupie przemyslenia, ehh

reklama
Jestem ciekawa dziewczyny co Wam by wyszło z tych obrączek tak sobie teraz siedzę i myślę czy którejś z Was co ma już dzieci się zgadza to :rolleyes: katerina no sny kochana to Ty masz niezłe haha

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry