reklama

Lipiec 2011

reklama
nie no, z chlopca tez sie bede b.cieszyc, ale z dziewczynki bardziej. Jednak to ona mi sie pierwsza wymarzyla i tak bym chciala, zeby sie to spelnilo :-) chyba mnie poskreca na lewo i prawo i w tyl jeszcze od tego czekania.

orchidea jak mi dasz swoja obraczke to sobie powroze, ja na dzien dzisiejszy nie mam ani jednego chinskiego pierscionka na palcu :-D

Corin no tak, w sumie tylko musimy potwierdzic u lekarza :-D zgadza sie hahahah

Ja mysle, ze na dziewczynki trochę za wczesnie żeby lekarz potwierdził a potem jak sie sypna to jedna po drugiej. Na wystaranych tez tak było w większości chłopcy a dziewczynki to nawet w 20tc rozpoznawalne dopiero. Podobno jak widac fiutka to raczej z tego nie bedzie juz babeczki a jak go nie widac to może być i babeczka i facecik dlatego ginki nie mówia w takiej sytuacji.
Ja jade dziś na wyprzedaże i na pewno kupie cos dla małego))) Juz nie moge sie doczekac.

wisieńka aż zazdroszczę Ci a ja nic nie kupiłam jak będzie córka to siostra mi da rzeczy więc sie nie martwię ale jak synek będzie to matko zakupy czekają hahaha porządne a co wymiotów dojedziesz pewnie spokojnie ;-) em_ka Ciebie skręca a ja czekać muszę teraz do 15 lutego na wizytę hahaha

moqnio a oczywiście. Myslę, że koło 18tej wrócimy do domku to sie odezwę.
Jej nie wiem nawet ile na ten pociąg się idzie. Wyjde chyba o 14tej:szok:
orchidea my musimy wszystko sami kupić i mysle, ze juz w lutym to zaczniemy na maxa bo teraz to chyba tylko kilka rzeczy bo spłukalismy sie na tym remoncie. Fajnie jest dostac chiciaz część

reklama
anulka sprawdzic to ci moga , ale czy bedzie widac co to jest to jest inna sprawa. Ja bym chciala zeby byl dostepny test na dziewczynke i chlopca, taki jak ciazowy. Ze sie sika i wychodzi niebieska lub rozowa kreska. Ale byloby fajnie, zadna niemialaby watpliwosci i byloby super :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry