• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2011

CIMG2523.jpg Prosze moje lakomczuszki :) Smacznego !!!!

reklama
Ja to zawsze wyczuję dobre jedzenie hahaha pysznie wyglądają Veronique :-D a ja kupiłam sobie truskawki dziś mrożone i wcinam teraz takie kwaskowe pychaaaaa :D Jej żółtko dziecku bleee boziu czego to ludzie nie wymyślą :szok: no mój T chyba serio w ciąży ze mną jest razem na jutro sobie rybkę zazyczył i fryteczki dżizas :D

nie ma co, zbieram sie z fretkiem kupic lody bo nie wytrzymam. Dzisiaj caly dzien jem, zaczelam od talerza platkow sniadaniowych z mlekiem, 2 tosty z serem zoltym i szynka, serek topiony, 2 mandarynki, jablko, banan, talerz zupy i dalej mam na cos ochote. Jacie krece nooo ten maly alien mnie wykonczy, wszystko mi wyrzera :-D

orchidea to ja juz swieze truskawy kupuje, takie wielkie i czerwone, nie mowiac juz o smakuu :-D

Weronika no własnie jak możesz wstawiać tu takie piekne foty...dostane zaraz szału jak nie zjem choc jednego:):no::-)
em_ka truskawyyy...ja chce do Hiszpani!!!:-)

em_ka doigrasz się tego kopniaka hahahah kurcze to ja mrożone wcinam a Ty świeżutkie i pachnące i jeszcze chęci robi :szok: maqnio jakby taka ekipa "brzuchatek" tam zajechała to każde pole truskawkowe by było puste :zawstydzona/y: :-D

reklama
orchidea hihih..no pewnie masz racje, już nas sobie wyobrazam, każda z brzuholem..w polu z chustką na głowie haha

ja sie dziś już grzecznie żegnam i niegrzecznie pędzę do małża:-pcałusy dla brzuchatek i bąblów w środku!!do poczytania jutro:)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry