reklama

Lipiec 2011

reklama
Hej kochane ja jestem w domku ale Pol pisze pracę i teraz wleciałam tylko na chwilkę. Małemu zakupiliśmy 5 par body z dinozaurami bo Pol mówi na niego Dinus to wklejam a na watku z brzuszkami ja z w nowych spodniach. Buziam i może wlece potem

Załączniki

• 20110120073.jpg
    20110120073.jpg
    18,7 KB · Wyświetleń: 47
mi sie wydaje ze ma ok 3 max 4 miesiecy i jest to samczyk :-D superkociak, lubie bardzo te futrzaki, szczegolnie takie ktore spia w lozku i mrucza :-D
a ja wlasnie przyszlam z moim sierciuchem, bylismy po te lody. Boziu co za madry gad z niego. Wchodzi sam do klatki, pozniej do windy, pozniej idzie pod dzwi i czeka :-D jeszcze na smyczy ladnie chodzi a jak przechodzimy przez ulice to szybko biegnie zeby go auto nie przejechalo :-D ahahaha ludzie sie tylko na mnie patrza. A ostatnio zastanawialam sie czy nie jest troszke wstyd wychodzic kobiecie w ciazy z fretkiem na smyczy. Nie wyglada to troche dziecinnie? :-D ale w sumie po przemysleniu stwierdzilam, ze bardziej wstydzilabym sie wyjsc z miniaturka yorkshire terier niz z moim fretkiem. Przynajmniej wiadomo ze fretek na 0.5 m od ziemi nie urosnie, a tego psa to moj fret by na sniadanie wciagnal ahhahaha

Wisienka przeurocze te body sa, szczegolnie jak ja tak lubie jaszczury no i dinozaury tez w sumie :-D bo to takie jaszczurkowate cos ^^

Ostatnia edycja:
pisalas pisalas, nawet fotke widzialam. Ja tez mialam taki kolor fretki, to byl syn mojego grubego, ale niestety musialam je oddac bo nie mialam mozliwosci trzymania ich wszystkich tutaj :-( z bolem serca to zrobilam.
A twoj jest grzeczny czy tez tak rozrabia jak moj, ze jak ma miske z karma to naje sie a pozniej wywala i jak nie przypilnuje to wszystko porozrzucane jest. Ogolnie sie bardzo uspokoil od momentu kiedy jest wykastrowany, ale ma swoje humorki i jak sie wkurzy to robi wszystko na zlosc

reklama
Patrycjaa! Fajnie ze masz juz neta. Wiesz ja mialam infekcje drog moczowych, tostalam antybiotyk w proszku na 2 dni - Monurol czy jakos tak, i juz jest lepiej. Tez mialam obawy, nie cierpie brac lekow, no ale lekarka chyba wie co robi...

Alez mi dziewczyny smaka narobilyscie dzis, golabki, ftytki, desery....
Ja tez sie pochwae ze truskawe jadlam, ale chyba nie warto - one sa teraz przeciez tak nafaszerowane chemia zeby takie czerwoniutkie byly, smaku tez nie miala za duzo...

Emka, haha fajny ten Twoj Fretek! I jaki sprytek!
Wisienka, super ciuszki!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry