• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lipiec 2011

no tak, z tym ze jak juz masz dziecko np w wieku w ktorym sie moze ta fretka opiekowac to ok, wychodzisz z dzieckiem i z fretkiem, ale ja jeszcze taka mloda, czasami jak sie nie pomaluje to mnie z nastolatka moga pomylic, z brzuchem i z fretka :-D hahahaha

reklama
emka nasza to ona łajka ma prawie 4 lata. Jest coraz grzeczniejsza ale ma swoje widzimisie i ciąga takiego gumowego kurczaka ciągle za sobą a zwłaszcza do łózka nam go przynosi i różne jedzonko też. I oczywiście to mała złodziejka. Kradnie przeróżne rzeczy, uwielbia skórki z banana i chowa w kuchni za szafką. Jest delikatna i nie gryzie wcale bo fret ojej koleżanki gryzł gości. W ogóle to super laska z niej)))))

em_ka to nie tylko ty masz problemy z wygladem do wieku mi daja 10 mniej hehe w poniedzialek ja weszlam do gabinetu laska mojej mamci sie pyta ile corka ma bo mialam karte ciazy w rece a mama ze 27 a ta o matko myslalam ze 17 no i co mam powiedziec do niedawna nawet w sklepie pani mnie legitymowala:)

melduje sie wieczornie ale cos malu ruch:/spiochy juz sie pospaly??obym dzis nie miala problemu z zasnieciem bo znowu zaspie i cio:/

jedna na tyle o jej hehe ja siedze tak sie tym sosem najadlam ze masakra mojego jeszcze nie ma:/ a juz bym przytulanka robila:P

Dziewczyny mam taki uhmmm KOC z targu wiecie te takie milusie ... duze... z nadrukiem i pedzel na nim spi chcialam go wyprac ale kurde nie wiem czy pralki nie rozwale czy jak sie zamoczy to nie bedzie za ciezki wiecie cos o tym ?

Dziewczyny mam taki uhmmm KOC z targu wiecie te takie milusie ... duze... z nadrukiem i pedzel na nim spi chcialam go wyprac ale kurde nie wiem czy pralki nie rozwale czy jak sie zamoczy to nie bedzie za ciezki wiecie cos o tym ?

wiem o co chodzi my z mama tak zalatwilysmy pralke na szczescie byla na gwarancji cos tam sie stalo i pasek spadl:/ moze wymocz go i wywies zeby opsiakl...

reklama
o kuzwa juz wsadzilam :| Wszedl z luzem .... i pierze :| jakos tak nie widac aby bylo ciezko ... i wzielam na szybkie pranie :| Chlop mnie zabije jak znowu pralke rozwale :|

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry