reklama

Lipiec 2011

moze nic sie nie stanie oby:) my tak mialysmy sama mam taki wielki maz przywiozl z irlandii super gatunek no i tez sie zastanawiam co tu z nim zrobic:) szkoda mi pralki ale jak cos to moj ja naprawi hehe to ze szybkie pranie to nic nie da:)zalezy ile wody w niego wsiaknie:P

reklama
Spokojnie kobitki wywiruje swoje :-D przeciez parę razy wiruje więc będzie dobrze. ;-) zuzu2 no tragedia drę sie jak głupia i smyram brzuch haha mówię kibic rośnij :-D

anulka Ty mnie tu nie strasz bo Ciebie zciagne telepatycznie i jak cos razem bedziemy ja naprawiac :/ matko boska co ja narobilam :/ hehehehe toc chlop mnie zabije jak ona po raz 4 sie rozwali ehheheh nooooooooo nie ja to jestem agentka no co mneie potrupilo

ja tez krzyczę choć na basenie z babkami 2 godz się darlam hgehe o dziwo jeszcze mam glos.... a najbardziej matrwi mnie to ze mialam se kupic pojemnik na siusiu bo jutro badania robię a zapomnialam hehe bede z sikami do apteki lecieć... na szybko obym nie popuścila....

zuzu w sloiczek po koncentracie hehe tez musze pojemnik kupic bo przy lekach zapomnialam :/

lece na lozeczko poprzytulac sie puki moge hihi:P ale jutro wam oszczedze wrazen buhaha

Papatki kochane brzuchatki:*

Dziś przeżyłam lekki szok i cały czas w nim trochę jestem. Mianowicie mama mi powiedziała, że jej koleżanki córka daje swojemu dziecku do kaszki itp. surowe żółtko kurze :szok: co drugi dzień :szok:i tak już od dwóch miesięcy, czyli od kiedy mały miał 5 mieisęcy :szok: SZOK! po pierwsze że surowe (salmonella?!?!) o po drugie, to chyba trochę ciężkie żarcie cholesterolowo-wszelakie, jak na takiego brzdąca. No ja nie mam doświadczenia, ale to na moją głowę za dużo. Kurde, ja myślę, że jakby M. co drugi dzień wciągał takie żółtko surowe, to by mu, takiemu chłopowi zaszkodziło, a co tu dopiero 7mio miesięcznemu szkrabowi. co Wy o tym, może ja przesadzam?
pierwsze złysze ja podawalam połowke zółtka potem całe bo moja mala miala za mało zelaza, ale surowe?? dziwne, moze dozupek dodawane surowe??

Zobacz załącznik 319690 Prosze moje lakomczuszki :) Smacznego !!!!
łał, slinka leci, veronique przysle ci adres na pw tp podeslesz ze dwa;-)
nie ma co, zbieram sie z fretkiem kupic lody bo nie wytrzymam. Dzisiaj caly dzien jem, zaczelam od talerza platkow sniadaniowych z mlekiem, 2 tosty z serem zoltym i szynka, serek topiony, 2 mandarynki, jablko, banan, talerz zupy i dalej mam na cos ochote. Jacie krece nooo ten maly alien mnie wykonczy, wszystko mi wyrzera :-D

orchidea to ja juz swieze truskawy kupuje, takie wielkie i czerwone, nie mowiac juz o smakuu :-D
oj narobilas mi kolezanko smaka na lody w niedziele całe opakowanie algidy smietankowo0truskawkowej wciagnełam jako wstep przed kolacja, u mnie 3 kg wiecej bylo w pn
ja tez krzyczę choć na basenie z babkami 2 godz się darlam hgehe o dziwo jeszcze mam glos.... a najbardziej matrwi mnie to ze mialam se kupic pojemnik na siusiu bo jutro badania robię a zapomnialam hehe bede z sikami do apteki lecieć... na szybko obym nie popuścila....
zuzu napisz na gg jak po wizycie u gina, co i jak, chyba musze mu zawrocc głowe i zadzwonic, ciekawe jakie badaia Ci zaleci na next wizyte
wisienka slicznosci te ciuszki, a brzuszka nie widzialam zaraz zerkne

reklama
WPADAM PRZED SAMYM SNEM ZEBY WAM POWIEDZIEĆ ŻE U MNIE SIĘ ZACZEŁO. OGLĄDAŁAM PROGRAM KULINARNY I WŁAŚNIE JESTEM PO SMAŻENIU PLACKÓW ZIEMNIACZANYCH. DZIĘKUJĘ BOGU ZA MALAKSER
Miłych snów i szczypaweczki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry