reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Lipiec 2011

reklama
Hej kochane:-)

Ja już po lekarzu, dostałam leki na wszelki wypadek, dostałam również L4 na dwa tyg:-) pobycze się w domku:-) mam więcej leżeć niż chodzić bo to ciąża bardziej zagrożona ale ja wierzę, że wszystko będzie dobrze, powiedział, że te bóle podbrzusza i takie kłucia są normalne ale to mają być bóle niekomfortowe niż uciążliwe dlatego jak coś bardziej zacznie boleć mam natychmiast dzwonić! startuje z wagą 54 kg:-O ciekawe do jakiej dojdę...

może założymy te osobne wątki jak Wisieńka pisała??

elleth to wspaniale:-D chociaż czujesz,że jesteś w ciązy;-) mnie wczoraj z lekka przymulało dziś tylko słaba jestem ale bez żadnych sensacji.
Hej Patrycja to świetnie,że wszystko jest ok ..teraz leż i odpoczywaj relaksuj sie na maxa .. a co do wątku pewnie,że możemy założyć tylko ja się ejszcze zbytnio na tym forum nie znam więc moze Ty załozysz:cool2:

Ostatnia edycja:
Hej kobietki.Jej spalam do 13:szok::szok::szok::szok:Teraz po śniadanku wpadam na chwilę. Zaraz obiad i potem wracamy do Wro więc odezwę się wieczorem:-):-):-)Ja dzis dobrze sie czuję. Mdlości byly niewielkie i piersi ciut czuję.
Witam Paulinka i zuzu cieszę się, ze jesteście i jeszcze raz gratki
dziób myslę,że odpuść mu troche, większośc facetów fiksuje po takich wiadomościach. Nie zadawaj pytan i ciesz się ciążą. Daje tydzień , jak do ciebie przyjdzie za zmiana nastroju.:-):-):-)
No i zapomniałam czy byl ktoś nowy jeszcze. Jesli tak witam i przepraszam.:-):-)
Co do nowych wątkow to może ja zalożę posta z terminami a Paulinka Poznajmy się???

Będę po powrocie do domu zakladać posta z terminami więc proszę Dziewczyny o wysłanie mi na PW orientacyjnej daty porodu. Oczywiście po ginie jak się zmieni będę znieniać,:-):-):-)

paulinka na pewno bedzie dobrze, a widzialas juz maluszka i serduszko??:-)
eleth gratuluje mdlości:-D:-D:-DDziś zaczynasz 6 t???
U nas słonecznie ale wietrznie i zimno. Pol wrócil nad ranem, zięniety z podkulonym ogonem. Wiatr poplatal im wędki i nic nie zlapali. Za to tacie zepsulo się auto:szok::szok::szok:
No nic ja się zbieram na obiadek i do wyjazdu. Do wieczorka kochane:-):-)

Dziób_Dziob - ja jestem tego samego zdania co dziewczyny. Myslę, że gdy zobaczy malucha na usg, poczuje jego ruchy, lub najpóźniej kiedy zobaczy go na swiecie to poprostu oszaleje ze szczęścia :) U nas graja hormony, a na faceta taka wiadomość spada jak grom z jasnego nieba (nawet kiedy się starają o maluszka) :) Póki co masz tu nas, a on za chwilę się oswoi z sytuacja i bedzie cudownym tata :)

emkamek - Dzięki za słowa otuchy. Pezyszla dziś do mnie koleżanka. Powiedziala że leciała samolotem w 6 tygodniu ciąży, mimo, ze ciąża zagrozona była i wszystko jest w pożądku. Miała pełne blogoslawieństwo ginekologa, wiec wraca mi dobry humor :)

zuzu - moje jajniki tez dają o sobie znac. Bola mnie zwlaszcza wieczorem.

Powiedziałam mężowi, że w głębi ducha mam przeczucie, że tym razem będą bliźniaki. (Faktycznie jakoś tak czuje). Na co on powiedzial, że dokładnie tak samo mysli, a jesli to będzie jedno dzieciątko, to koniecznie od razu postaramy się o kolejne (czyt. czwarte :szok:) Mam 9 miesięty od tego, by go odsunąc od tego pomysłu.
Dzwoniłam dziś do gin. Chcialam sie umowic na wizytę i umówilam, ale pierwszy wolny termin dopiero w połowie grudnia. Chyba podejde na pierwsza wizyte gdzie indziej, byle szybciej.

hej Wisieńka, to chyba było do mnie, z tym serduszkiem, nie wiem, strzelam:-), ja na razie ostrożnie wstawiłam suwaczek, do lekarza muszę się umówić na wizytę, ale planuje dopiero na początek grudnia (o ile wytrzymam:-)), w wekend 2 test i betka na przyszły tydzień. a w związku z tym poznaniem się, to co chciałabyś wiedzieć?:-)

reklama
hej ja wlasnei wstalam po ponad godzinnej drzemce ahh co sie ze mna dzieje nigdy nie spalam w dzien a teraz caly czas bym mogla:) jeszcze mi sie ziewa:)
Zuzuchna no witaj w koncu dolaczylas do nas :):):)

a ja zaryzykuje i zrobie suwaczek...a jednak nei chce mi sie wlkeic moze i lepiej :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry