Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
też Wam miłych kolorowych życzę - mi się zawsze coś sni, a odkąd jestem w ciąży sny sa jeszcze bardziej wyraziste - zobaczymy, co mi się tej nocy przyśni....
Ślimakowa ja mówię kruszynka, okruszek, za to moja przyjaciółka jak była w ciąży to na swój brzuch mówiła Stefan ona chciała mieć niespodziankę i jak się urodził syn to się śmiałam, że teraz już tak powinno zostać ale ma na imię Staś.
Życzę wszystkim spokojnej nocki i kolorowych snów :-)
a ja zrobilam leczooooo trala lala smacznego dziewczynki hehe
zjadlam na kolacje pizze na pol z moim D z chlebem (bo my wszystko z chlebem jemy jak jakies niedojadki hehe )
i jeszcze sobie lecza nalozylam do kubka bo bym soba nie byla
a ja bym powiedziala, ze nie wyglada tak dobrze jak zmakuje genialne jest! pikantne, takie jakie powinno byc! wtrabilam caly kubel i zaraz wybuchne z przejedzenia
Heledorka to jest w skrócie taki pojemniczek wypełniony płynem z rurką, którą wkładasz do odbytu i naciskasz pjemnik aż będzie pusty. A pózniej czekasz na efekt :-)
mailuj smaczny opis lewatywy hahha tutaj robia zawsze lewatywke przed porodem, choc sama sobie ja tez zrobie jak poczuje ze to juz, zeby pozniej sie nie stresowac ze jakas niespodzianka bedzie ;-D
Ja lece dziewczynki, malo ruchawo tutaj. Obejrzymy sobie filmik z D. DObranocki brzuchaty