mala monis
Fanka BB :)
Trzymam kciuki za wasze wizyty. i może już nasz ranking płci się powiększy.
Dobranocka dla was i naszych skrzatów.
Dobranocka dla was i naszych skrzatów.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ten zakaz dotyczy przede wszystkim serow wyprodukowanych z niepasteryzowanego mleka. A Mozzarella, te ktora znajdziesz w supermarkecie jest zawsze z mleka pasteryzowanego, wiec spokojnie mozna jesc. Tymbardziej, kazdy ser poddany obrobce termicznej (np. na pizzy) mozna jesc. Mieszkam we Wloszech i uwierz mi, ze tutaj nie da sie zyc bez mozzarelli - jest obecna wszedzie i nikt jej nie zabrania kobietom w ciazy, szczegolnie, ze jest swietnym zrodlem wapnia, ktorego teraz tak potrzebujemy.Hej dziweczyny,
Podobnie z miękkimi serami, pleśniowymi, mozarellą - jem tylko porządnie upieczone na pizzy, poza tym basta! zamówiłam sobie na porodówkęJak urodze łapię za sera
![]()
najadlam sie aperitivos i myslalam ze jak przyjde do domu to juz jesc niz nie bede. Otoz nie! skroilam prawie cala duza cebule, usmazylam, dodalam kielbaske, pietruszke i przyprawy a pozniej 2 jaja i zjadlam caly talerz jajeczniczki z cebulka
ja to mam spust 
no ja już pospałam,boziu ale ja mam sny jak nie bliźniaki to dziś trojaczki mi się śniło,że urodziłam
w domu rodziłam mój T przyjmował poród ale nie umiał odcinać pępowiny i sąsiadka to robiła.Nawet nie chcę myśleć co mi się będzie śniło jak będzie czerwiec,lipiec
dojdę do 8-o raczków