reklama

Lipiec 2011

heh to lepiej dla mnie bo balam sie 6 tc :P wiec juz za mna i dobrze:) ja to chyba bede spac w wannie bede miec blisko do kibelka:) a ja 4.11 jak bylam na usg i jeszcze nie bylo nic widac a ty kiedy bylas i juz widzialas??ja wizyte mam na 22go ale jak nie wytrzymam to w pon dzwonie do gina i prosze zeby mnie w czwartek przyjal:P
Ja zaryzykowalam i zrobilam suwaczek Oszqrde rob tez :)

reklama
Anulka, pęcherzyk był widoczny 2.10, ale to jeszcze nic nie znaczy, bo to czy już jest pęcherzyk czy jeszcze go nie ma zależy od tego, kiedy była owulacja, ile trwa cykl, a jeśli nie miałaś monitoringu, no to nie możesz wtedy dokładnie stwierdzić. Wystarczyło, że ja miałam np 3 dni wcześniej owu, i już jest ta różnica, poza tym każda ciąża jest inna i nie da się po prostu dodać 2+2 żeby wiedzieć wszystko. To nie matematyka.

Witam wieczornie :) Właśnie zrobiłam sobie suwaczek - pozazdrościłam Wam dziewczyny :P
USG mam w pon i mam nadzieję, że będzie widać już coś nie coś, jak myślicie zobaczę już sreduszko Fasolki?
Moja data OM to 2.10, więć b. podobna do Waszej.

Dzieczyny wiem, ze na bicie serduszka jeszcze nie mam szans, ale czy zobaczę chociaż bąbelek? Do gina idę teraz w poniedzialek, czyli to będzie pod koniec 4 tygodnia.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry