danuska
Fanka BB :)
Cześć kochane,
ja ostatnio wpadam tylko na chwile, przeczytam i lecę... Coraz bardziej zmęczona wracam po pracy, eeh myślałam, że spokojnie popracuje do 7 miesiąca, ale teraz coś czuje, że nie dam rady.
Dzisiaj mam trochę więcej:-) czasu bo M. w pracy do 15.
Wczoraj też się zcieliśmy... M. wrócił po pracy i widzę, że na pewno po piwku, a nic mi wcześniej nie mówił i się wkurzyłam, bo tego nie cierpię... ja czekam grzecznie w domku a on ma piątek więc wypił sobie piwko.
Najgorsze jak M. postanawia się nie kłócić tylko po prostu nie odzywać. Ja wtedy zaczynam swój monolog i chcę rozmawiać, a on; jak masz focha to nie mamy o czym gadać, pogadamy jutro...
Corin, młodzi wyglądają profesjonalnie, widać, że to kochają
ja ostatnio wpadam tylko na chwile, przeczytam i lecę... Coraz bardziej zmęczona wracam po pracy, eeh myślałam, że spokojnie popracuje do 7 miesiąca, ale teraz coś czuje, że nie dam rady.
Dzisiaj mam trochę więcej:-) czasu bo M. w pracy do 15.
Wczoraj też się zcieliśmy... M. wrócił po pracy i widzę, że na pewno po piwku, a nic mi wcześniej nie mówił i się wkurzyłam, bo tego nie cierpię... ja czekam grzecznie w domku a on ma piątek więc wypił sobie piwko.
Najgorsze jak M. postanawia się nie kłócić tylko po prostu nie odzywać. Ja wtedy zaczynam swój monolog i chcę rozmawiać, a on; jak masz focha to nie mamy o czym gadać, pogadamy jutro...Corin, młodzi wyglądają profesjonalnie, widać, że to kochają

Ostatnia edycja:
ja jedynie mowilam o faworkach bo mam ochote je zrobic dzisiaj 
chyba na nastepnej wizycie sie zapytam lekarza bo az mnie to meczy od wczoraj jak zobaczylam na USG 15t4d ...
a fretek jeszcze spi... ten to ma zycie dopiero