reklama

Lipiec 2011

Witajcie dziewczyny weszłam zobaczyc co sie dzieje nie było mnie 2 dni zanurkowałam w ksiazkach i nie mogłam sie oderwac , wole to od wszystkiego innego nie mysle wtedy o niczym i jestem odprezona , oczywiście nic mi wtedy nie dolega

reklama
Witajcie. Wlasnie nadrobilam zaleglości. Hm... oponki serowe.... muszę spróbować... bo moje faworki juz poszly do mamy raczej brata i do tesciowej i mi malo zostalo ale im smakowaly heheh poszly... uuu Corin dzieciaki rewelka prawdziwi zawodowcy.... tak patrzylam na zdj to na krawędzie prawie ze wchodzily pięknie..... sama bym chciala zeby tak i moje jezdzilo.... po mamusi ale u nas nie ma gdzie.... zbyytnio az ci zazdroszczę tam gdzie mieszkasz..... takie warunki i jak zdrowo..<choć nie dla kolan, bo jestem przewrażliwiona i już sama nie mogę zbytnio bo mialam skrecone wiezadlo krzyż przednie poszlo i pobloniasty ech..> ale rewelka serio GRATULUJE TAKICH CUDOWNYCH DZIECI~~~~
a ja sie zaraz kladę spac.... mialam robić bezy ale jakoś dziś weny nie mialam i jutro zrobie... niedzielka samotna mąz do pracki idzie.... wiec moze to mamusi na obiadek skoczę... Cmoki dla WAS i witam nową lipcóweczkę!!!!!!!!!!!!!

Witam w niedzielny poranek!

Czyżbyście wszystkie poprzednie noce odsypiały, czy też szykujecie niedzielne śniadanko? U mnie już od lat w niedzielę jest jajecznica na boczku - odkąd się odchudzałam to tylko dla męża - ja tradycyjnie twarożek....

miłej niedzieli!

A ja wlasnie zostalam sama. Mąż, zeby mi udowodnic, ze wczoraj zabrał dzieci bo chciał a nie bo byli znajomi, to dzis tez zabrał młodych na stok :-D Właśnie poszli, a wychodząc zapowiedział, że wracają na obiad a potem jada dalej :-D Ale mu nadepłam na odcisk wczoraj :-D:-D:-D:-D

Zaraz wstawię obiadek, ukulam kluchy i wolne :-)

Corin same sukcesy w wychowaniu :-) i to tym najtrudniejszym, Odpoczywaj kochana ile wlezie.
Marzena dobrze ,że znalazłas sposób na stresa. A może potraktuj nas też jak książki i zanurzaj się w nasze pleciugi :-) Pozdrawiam serdecznie i cieszę, ze wszystko OK.
Balkan taką jajeczniczę to bym wciągnęła :-) Ale szykuję miejsce na oponki i śniadanko leciutkie.

hej dziewczyny! trochę się nie odzywałam, bo duzo mam pracy, ale na bieżąco poczytuję. W tym drugim trymestrze tak się czuję wspaniale, żadnych dolegliwości, energii za 5 osób, ze po pracy też zawsze coś tam porabiam. Muszę powiedziec, że bycie w ciąży strasznie mi sie podoba:)

A wczoraj mój Maluszek tak się rozszalał na wieczór w brzuszku, ze wkońcu mój mężulek mógł go też wyczuc i był tym zachwycony. Jest to naprawde niesamowite uczucie!!!!!!!!!

CO do dziewczyn z bólami w dole, to dużo odpoczywajcie i sie nie forsujcie niczym, bo to czasem może byc coś z szyjką. przy najbliższej wizycie upewnicie się czy wszystko jest ok (a na pewno tak jest!). Może Kasia która ma z tym problemy powie czy to właśnie taki ból, ale mnie właśnie lekarz na takie bóle kazał zwracac uwage.

Corin zazdroszcze Twoim dzieciakom tych nartek:)
Pozdrowionka poranne dla Was i maluszków!

No więc ja też sie witam ;-)

A co do bóli krocza i ciągnięcia pachwin danuska sądze ze nie masz czym sie martwić tez takie bóle miałam przy 2 ciąży były gigantyczne jak usiadłam to wstac nie mogłam jakby ktoś mi krocze posiniaczył hmmm fakt faktem ,że zaczęły sie około 6 miesiąca ........ nikt mi nie wytłumaczył dlaczego tak sie dzieje ...podejrzewam ,ze rozciąga tam sie wszystko i tyle a w pozniejszych miesiącach uciska głowka. Fakt faktem donosilam ciąże i żadnych sensacji nie było . Nic się nie martw a na wizycie po prostu podpytaj lekarza.

Ostatnia edycja:
Dzień dobry brzuchateczki,mam nadzieję,że każda z Was wyspana jest :-) No ja wróciłam z kościółka i piję mleko z miodem masełkiem i czosnkiem,bo cuś mnie łapie przeziębienie,ale nie dam mu sie hahaha :-D :-) Corin no i dobrze,że mąż coś zrozumiał,czesm trzeba "wjechać im na ambicje" :tak: Któraś pisała o jajecznicy ja kochałam ją jeść dopóki nie zaszłam w ciąże teraz mi jajka wogóle nie smakują :baffled: Amichetta no to super,że brzdąc juz tak daje znać o sobie ja na te dni czekam z niecierpliwością ;-) Anula Margerita witajcie kochane Anula no jak coś czujesz nie tak to poleż,a co do bólów krocza hmm czasem mam takie wrażenie jakby mnie coś tam ciągnęło więc nie popadam w paranoje,bo pewnie to normalne ..

reklama
Dzień dobry wszystkim mamusiom :)

Mój zaraz wychodzi do pracy.. Zapowiada sie długa,nudnawa z lekka niedziela.. :nerd:
Ciekawe jak tam poród szwagierki Em_ki. :happy:
A z mężem pięknie wyszło Corin. Spryciulo Ty... :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry