To i ja się przywitam. Pomyślałam, że zanim to zrobię, to przeczytam wcześniejsze posty, i pół dnia mi się zeszło. Przepraszam, jeżeli nie koniecznie wszystko zapamiętam
O ciąży już wiem od 25.10 kiedy to zrobiłam pierwszy test. Ale jakoś nie chciałam od razu zapisywać się na jakieś forum czy coś podobnego, szczególnie, że moja ciąża ze względu na wcześniejsze problemy i operacje jest troche zagrożona. No i moja mama wiele razy poroniła, więc jeszcze bardziej się boję. No ale w końcu się zdecydowałąm
Już jestem po dwóch wizytach u ginekologa, i co najwspanialsze już słyszałam serduszko dzieciaczka

niesamowite

szczególnie, że to moja pierwsza ciąża

Choć i to wzbudziło pewne wątpliwości, bo tętno było 110, a według większości opisów norma to podobno 120-160. A ja z nerwów nawet nie zapytałam gina czy to ok, i sama się potem netem nakręciłam, no ale znalazłąm też, że w 6 tygodniu dopiero pojawia się serduszko i jeszcze może być niższe tętno.... oby tak było.
No i najgorsze, że od półtoa tygodnia leże w domu chora, no i mam straszne obawy, że może to zaszkodzić, ale jak na razie jest ok, i gin się tak bardzo tym nie przejął. No ale w związku z tym jeszcze 2 tygodnie siedzie na L4...
No, widzę, że się rozpisałam jak na początek....
Ale, wydaje mi się, że to bardzo fajne i odpowiednie na to miejsce...
Witam wszystkie z was...