Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
w kwietniowej ciązy od 5 tyg. juz wisiałam nad wc a teraz co.... znowu sie schizuje:-(trzepnijcie mnie czymś twardym moze mi się poprawi 
Ja chodzę prywatnie kolejki tez są niestety ale lekarz świetny... każda kobieta musi stac i ta w ciąży i ta bez...Aha tak mnie męczy to pytanie bo to delikatna materia ale najwyżej nie odpowiecie - chodzicie do lekarza na fundusz czy prywatnie?
Zastanawiam się czy na fundusz to jest w ogóle możliwe z tymi kolejkami i osobną kolejka na usg. A moze kobiety w ciąży sa jakoś szczególnie traktowane i nie czekają?
Jutro zaczynam 6Margerita kopię cieeeeee!!!!! ałłąąaaaaaaaa no i juz tak nie myśl!!!!!!!!!!!!! ja też nie mialam mdłosci i lekarz mówił ze to żle ale jak sie zaczął 6 tydz to zaczeło sie delikatnie wiec spoko! bedzie git musi
i nic.... szału nie maAha tak mnie męczy to pytanie bo to delikatna materia ale najwyżej nie odpowiecie - chodzicie do lekarza na fundusz czy prywatnie?
Zastanawiam się czy na fundusz to jest w ogóle możliwe z tymi kolejkami i osobną kolejka na usg. A moze kobiety w ciąży sa jakoś szczególnie traktowane i nie czekają?