reklama

Lipiec 2011

Już najedzona i wypoczęta jestem z wami na trochę:-DTeraz jestem tylko śpiąca. No i mam masakrycznego lenia.
Psota pewnie łatwo mi mówić ale nie denerwuj sie , krwiak się opróżni i będzie dobrze:tak:

reklama
a ja mam taką zgage ze zaraz rozerwie mi przełyk przez pierwsze 3 miesiące ani razu mi nie dokuczała, a teraz..czego bym nie zjadła pali jak piernik:( nawet jak wode wypije to męczy.

Hej!
Corin, mam nadzieje ze juz dol minal jak nie calkowicie to choc w wiekszosci... A co do fryzury jestem pewna ze nie jest tak zle - po prostu inaczej i juz. Poza tym ja po frajerze tak mam, nigdy mi sie nie podoba dopiero jak umyje wlosy i uczesze po swojemu to sie przekonuje!
Psota - mam nadzieje ze, tak jak mowi Maqnio, to plamienie to tylko znak ze sie krwiak wyproznia!
Mailuj - trzymam kciuki za badania, mam nadzieje ze nic Ci nie jest!
Margarita - jak tam po wizycie!! Trzymalam kciuki wiec na pewno wszystko ok!
Orchidea, dziewczyny maja racje - nie stresuj sie bez potrzeby i nie bierz na siebie problemow innych!
Dodi, sliczna masz coreczke (widzialam te fotki co umiescilas pare dni temu), a jaka modelka hoho!
Iwonus - mi ten kalendarz chinski nie przepowiedzial prawdy - wychodzila coreczka a bedzie synek!!

A ja wczoraj jednak poszlam na pogotowie, no i zrobili mi badanie moczu - infekcji juz nie ma. A bole wedlug pani doktor to taki normalne ciazowe, wszystko sie rozciaga (plus jeszcze na pewno moje panikowanie to wzmaga) i wszystko jest ok. Serducho bilo, i widzialam nawet na wlasne oczy siusiaka - bo ostatnio to nie udalo mi sie! Wiec na 99,9% bedzie chlopaczek! :-)

A ja happy happy bo w sobotke mnie T. zabiera na tydzien na Wyspy Kanaryjskie!!! Jeeejj ja chyba nie bede z wody wychodzic, bo juz 4 miesiace na basen nie chodze przez te infekcje,a tak to woda morska na pewno mi nie zaszkodzi! Tylko ciekawe czy ja wejde w moje bikini, hehe! ;-)

Hanami o to super czeka cię odpoczynek. U nas zima pełną parą, dziś marznący deszcz lał się z nieba na zmianę ze śniegiem. Ja chodzę na basen. Piersi mam jakie miałam a majtki krótkie to się jeszcze mieszczę.:-)

No jestem juz jestem :zawstydzona/y: wymęczyłam dzis mojego pana Dr:cool2:i nawet USG na płytke nagrał no więc z dzidzią wszystko Ok na 100% dziewczynka:rolleyes: widziałam co tam ma:rofl: pomiarów konkretnych nie porobił za 3 tyg połowkowe i wtedy wszystko posprawdza. No więc jakby to ując JESTEM SZCZĘŚLIWA:-p

hanami teraz doczytałam super że wszystko Ok GRATULUJĘ chłopca a wysp kanaryjskich szczerze zazdroszcze;-)

Ostatnia edycja:
wisienka..reni działa,ale i tak staram sie brac jak juz nie mgoe wytrzymac i to tylko polowe tabletki biore, zaraz wezme, bo oszaleje/
hanami super, super, ze z dzidziolkiem wszystko dobrze i jeszcze raz gratuluje chlopca!! udanego wypoczynku zycze!!kurka u nas tu zimno, ciemno, mokro..eh szczęsciara!! wypluskaj sie za wszystkie czasy i naciesz słoneczkiem!!
margerita!! ale czad ...czyli na pewno dziewczynka!! bomba i bardza sie ciesze ze maleństwo jest zdrowiutkie, oby tak dalej!!!

Hej dziewczęta.
Ja z palcem średnio i czuję że się trochę bedzie ciągneła ta kuracja:-(
Co do opryszczki to mi mama kiedys podpowiedziała że na to świństwo jest dobry sok z cebuli i smarować. Daje świetne rezultaty. Jak się zacznie smarować we wczesnych etapach (jak zaczyna pokazywać swoje istnienie) to jest spora możliwość że na 2 dzień zniknie. A jeśli zareaguje się za późno to minimalizuje okres choroby jak żadna maść. Jedyny misus to że to ma nie miły zapach. Ale coś za coś;-)
Tak piszecie o tych ruchach... Ja tego jeszcze nie zaznałam... Albo nie rozpoznaje:-D Nie stresuję się bo na wszystko zawsze przychodzi czas:tak:

margerita ale suuuuuuuuuuuuper ze dziewczynka i zdrowiutka :-D boziu jak ja bym chciala juz wiedziec zeby w koncu ludziska sie zamkneli. Doslownie znajomi jak wychodzimy z D do baru zasypuja mnie swoimi przypuszczeniami co do plci. Wczoraj jeden sie chcial zakladac ze bedzie chlopak!!! :wściekła/y: a po co te zaklady, mi to wszystko juz jedno. Wiadomo ze moim marzeniem jest dziewczynka ale nie przesadzajmy ze sie bede zakladac co mi wyjdzie :no: eh... chce juz wiedziec na 100 % niech zamkna swoje jadaczki raz na zawsze bo z tygodnia na tydzien mnie coraz bardziej denerwuja !!!

reklama
maqnio, Wisieńka, hanami, dzięki kochane za słowa wsparcia.

margerita, gratuluję córeczki, hanami, gratuluję synka, bardzo się cieszę, że wszystko u Was dobrze:)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry