reklama

Lipiec 2011

reklama
Gonia, Emka...faktycznie takie czekanie to nieciekawa sprawa....no ale nic, zobaczycie ze czas sybko zleci i juz niedlugo Wam zdradza ta tajemnice! Mi lekarka powiedziala jak bylam w 14 tygodniu, ale sama sie nie spodziewalam ani nie nastawialam ze mi juz wtedy powie, wiec sie mile zaskoczylam!

Anula
, dzieki za gratki! Jak plecy? Polez, albo jak nie mija to poruszaj sie, czasem pomaga!

Na kolacje tesciowa nam nasmazyla kalmarow a la romana (w bulce tartej) raaany ona mnie chce roztyc na maksa! Ale pychota, ktoras chce troche...?

hanami no gratuluje chłopca margerita no a Tobie córci ale wam dobrze,że już wiecie jakie bąbelki siedzą w brzusiu :-D maqnio poszukam tej ksiązki w sieci ciekawe czy jest w pdf-ie jak nie to kupie jutro :tak: może i mi się nastrój poprawi przy takiej lekturze :-D

juz lepiej ale mialam dzis troche roboty, jutro rano jade na wizyte a pozniej do rodzicow a wlasciwie mamy bo na weekend uparla sie zebym przyjechala w sumie od swiat nie bylam;-)ostanio nie mam humoru mam 1 egzamin w plecy ale na szczescie bedzie wpisany w 1 terminie...skonczylam pomidorowa zeby moj mial sobie co odgrzac gdy mnie nie bedzie.

orchidea poszukaj poszukaj, ksiazka jest naprawde super:-)
anula bo bobaski ponoc maja przeciwny rytm dnia i nocy od naszego. gdy my chodzimy malce spią kolysane do snu chodzeniem a gdy my odpoczywamy - zaczynaja szaleć:)

Anula zazdroszcze tych ruchow. Wczoraj wieczorem tak stanelam przed D i mu mowie ze cholercia, ze nie czuje nic. A on mowi: ,,no bo ty bys juz chciala miec je na rekach a tu jeszcze 5 miesiecy czekania" :-D no bo tak jest. Wczoraj wkladalam pieluche na pluszowego pelikana. Usmialam sie co niemiara bo okazalo sie, ze pelikan ma gruba pupe i mu pielucha sie w kroku zatrzymala
eh... jak patrze na Ikera od siostry D to tak mi sie juz moje marzy... a tu tyle czekaniaaaaaaaa...

psota nie wiem czy dobrze doczytałam ale masz krwiaka i plamisz??? nie marw się kochana ja tez przez to przechodziłam jak brudzisz na brązowo tzn ze krwiak juz zlatuje ...ze mnie zlatywało tydzień ...grunt to brać leki i odpoczywać .

Anula życze udanej i owocnej wizyty;-)

Emka szalona z Ciebie baba:-D miśka w pieluchy stroi szalona..... a co do czekania szybko to zleciiiii zobaczysz;-)

Ostatnia edycja:
reklama
em_ka no..szalona jestes na maxa!!1 ja wiem ze instynkt macierzyński rusza pełna para ale zeby pelikana?? w pieluchę???
ja własnie przegladałam fotki maluszków styczniówek..i tez juz bym tak chciala!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry