reklama

Lipiec 2011

Gocha, ja na początku schudłam 3 kg, a do teraz przybrałam 2,5 więc nawet nie doszłam do swojej zwykłej wagi. To chyba nie ma związku czy było się chudym czy grubym, ale od tego ile jesz... Jak masz mdłości i wymitujesz to nie przytyjesz, no bo jak. Przez moje pierwsze 3 miesiące też nic prawie nie jadłam.
Z amnio na pewno będzie dobrze zobaczysz.

reklama
Katerina, ja w I trymestrze czułam się fantastycznie, nic mi nie było, a energii miałam tyle, że mnie roznosiło. A teraz, hmm..., delikatnie to ujmując, nie jest fajnie.

Katerina-przy dobrych "wiatrach" wynik będzie w środę, przy gorszych - w piątek, a ostateczna opcja - następny poniedziałek. Ale ja sama raczej nie zadzwonię. Mąż powiedział, że to zrobi.Ja za bardzo się boję. Chyba nawet zaczynam źle sypiać i śnią mi się jakieś koszmary.

a mi zachciało sie placków ziemniacznaych własnie skaczylam smazyc i na prosto w serce zdazyłam, wszamałam 4 i basta, moze któras ma ochote??

Dziewczyny - nie wiem, czy mi się wydawało, czy nie, ale właśnie robiąc ciasto czekoladowe poczułam jak się Maleństwo rozszalało..... :-) poczułam to tak, jakby mi coś bąbelkowało w brzuchu (a akurat jelitowo nie miało co :) no i doszłam do wniosku, że prawdopodobnie, albo po mamusi czekolady nie lubi, albo po tatusiu uwielbia..... a pierwsze pytanie mojego męża - czy czekolada była gorzka, czy mleczna.... :-D
a właśnie kończę 16 tydz....

Gocha37 - w takim razie bede trzymac kciuki i jak tylko bedziesz juz znala wyniki, pisz od razu. :happy:
balkan - gratuluje, to musi byc cudowne uczucie... Ja jestem w 17tym i nadal czekam...
gon1a - ja nie mialam dzis zachcianek, ale maz wracajac z pracy wstapil do McD'a i wszamalam McChickena :zawstydzona/y:No i mam mega wyrzuty sumienia teraz, ze takie smiecie w siebie wrzucam :no: Ale ze dwa placki, taki cieple, posypane cukrem..... :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry