Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Wisieńka położna mi dziś powiedziała że jak ma się zgage w ciąży to dzieciątko będzie miało włoski jak się urodzi:-)

Kurcze Kochane moja mama ma zapalenie płuc !
A ja nie moge za bardzo przy niej chodzic...l
A ja ogladam na allegro fotele bo chcę jakiś do pokoju maluszka, do karmienia kupic
kurczę każda z nas inaczej przechodzi chociaż niby ciąża to ciąża, a każdy organizm inaczej reaguje
ja w ogóle nie miałam żadnych mdłości, o wymiotach nie wspominając, więc mogę sobie tylko woybrażać jakie to męczące
za to prawie od początku mam parcie na spanie - chyba mogłabym 9 miesięcy przespać ;-)
tak sobie myślę, że chyba jak już mieć cesarkę, to właśnie taką planowaną lepiej - można już się oswoić z tą myślą, jakoś tak mentalnie przygotować
a opinii co lepsze jest tyle co lekarzy i przypadków rodzących, chyba nie ma reguły, ważne żeby z happy endemzdrowa mama i zdrowy maluch
A niby powinnam być 'pełna energii'......
Dziewczyny, czy Wy umiecie opisać ruchy? Czy dla Was wszystkich są one hmmm... nie wiem jak to określić ,,przyjemne"?
) To jest spokojne i leniwe - po tatusiu 
Ale Maja mocno dawała mi do wiwatu. Czasami, na spacerze, aż musiałam przystanąć, bo tak mi szyjkę kopała. Marcin raz w szczękę oberwał, bardzo często w plecy....Ja odkąd jestem w ciąży to nie wzięłam ani jednej tabletki.. Nic mnie nie boli, nic mi nie dolega, więc odpukać..chyba juz nie będę musiała nic brac![]()
:-(