Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale sobie narobiłam.... jakby co zawsze mogę leciec do dr w czwartek...wczoraj wziełam 2 razy dziś narazie jedenmargeritta lekomanie jeden a ile razy go bierzesz

(jak zapytałam dlaczego ja to dostałam tylko obrażoną minę i słowo"leń"), w dodatku muszę sobie sama w piecu rozpalić bo mam w domu 15 st C a żeby to zrobić muszę sobie sama trochę drewna porąbać :-( Po prostu czuję się jak w średniowieczu. Co gorsza mój kręgosłup coraz bardziej o sobie przypomina. Jak tak dalej pójdzie będę musiała jechać do chiropraktyka żeby sprawdził czy mi się tam coś nie poprzestawiało:-( Wydaje mi się że to raczej nie od ciąży bo wiem jak sam krzyż boli a to co mnie dopadło... potrafi zwalić z nóg:-(
Właśnie sobie pomyślałam,że będe brała po tej 1 tabl. wtedy starczy do poniedziałku ...lecz nastawiam się na wizyte w ten czwartek wtedy w ogóle juz nie bedzie problemu....ogólnie to wybieram sie do pana dr jak sójka za morzemargeritta to może bierz po jeden lepiej zeby ci starczylo niż zabrakło.Ja ma w domu ze trzy tabletki to bym ci wysłała priprytetem idzie 2 dni ale to i tak za mało.A jak nie idz poproś z opakowaniem do apteki powiedz, ze gin źle policzył i doniesiesz receptę.
juz w ten poniedziałek miałam iść ale po prostu mi się odechciało...pffff bo u niego siedzi sie do 22 /23
a mi o 19 juz sie chce spać .
wydało się... nie no żartuje sobie...
wisienka miała racje ..niech coś przeczyta o instrukcji cięzarnej
masz o siebie dbać daleko od domu jesteś....