• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Lipiec 2011

reklama
Marzenko, czy chłopiec czy dziewczynka, to i tak jestem przekonana, że będzie najbardziej kochane na świecie, a córeczki tak dzidziusia rozpieszczą, że szok;)

orchidea kosmetyków dla maluszka to nigdy za wiele, a poza tym to zawsze sie przyda:)
Bąbelki uciekam trochę z małżem pobyć, ściskam mocno i spijcie spokojnie:*

Ostatnia edycja:
Dziewczyny juz wiem jak wstawiac zdjęcia bezpośrednio z komputera bez kodu trzeba wejsc w panel kontrolny.....ustawienia ....zaawansowane...pozostałe opcje i zaznaczyć Zaawansowany edytor WYSIWYG i juz :-)

reklama
Ja to teraz za dużo kosmetyków dla dzidzi nie będe kupować, bo wiem, że one sie poprostu nie przydaja..
Wiecie, tak sobie myśle, żeby może załozyc taki temat, o wyprawce dla maluszka...co się przydaje, z czego lepiej zrezygnować..ile czego kupić, w jakich rozmiarach itp.. no i co zabrać do szpitala:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry