reklama

Lipiec 2011

czesc wasm popoludniowo :-) ja dopiero sie wybudzilam ze siesty. Ajjj ale fajnie sie czuje, taka wypoczeta.

Marzenko masz racje, czas leci i leci, nawet sie nie obejrzymy na tu juz lato bedzie ^^ :-) ja juz mam taka ochote zobaczyc moje malenstwo ze to sie nawet w glowie nie miesci. W ogole nie czuje ruchow wiec mozliwe ze wtedy co pisalam albo byl jeden z niewielu, albo na prawde mi sie cos pokickalo i to wcale nie byly ruchy. Nie wiem, ale chcialabym juz regularnie czuc co tam malenstwo wyprawia, a jak na razie kryje sie z tym skutecznie.

Wlasnie siostra z mezem mi zaproponowali zbym do nich pojechala do irlandii na tydzien czasu od 23-31 marca. Sama sie teraz zastanawiam czy jechac czy nie, moj jest tak srednio zachwycony bo mowi ze sie boi zeby sie cos nie stalo przez ten lot a ja znowu nie chce zeby sie czul samotnie, szczegolnie jesli bylam niedawno w polsce na 1,5 miesiaca. Zostalam w kropce. NIe wiem co im powiedziec bo dzisiaj musza bukowac bilety. Niby nie mam nic do robienia i calymi dniami siedze w domu, wiec fajnie byloby ich odwiedzic jeszcze zanim sie maluszek pojawi...

margerita bidulko, jakies swinstwo cie dopadlo :eek: nie fajnie!! lec do lekarza bo cie to zameczy! nie wyobrazam sobie byc teraz chora, szczegolnie z takimi dolegliwosciami jakie ty masz. Uwazaj na siebie i zdrowiej nam szybciutko :*

Ostatnia edycja:
reklama
Mała moniś ja też panikowałam i długo nie czułam w 16 tyg poczułam bąbelki ale dopiero kilka dni temu kopniaczka pierwszego... w pierwszej ciąży wszystko dzieje sie później

A ja tą buteleczkę tomme tippe kupię chyba z allegro, bo mają w dobrych cenach, ale od sprzedawcy, który ma tez inne rzeczy, które potrzebuję..np poporodowe majtki, kosmetyki dla maluszka i takie tam inne..bo wtedy za przesyłke płacę tylko raz:) więc wyjdzie mi dużo taniej niż w sklepie:)
Już sama butelka ta antykolkowa z ta rurką i ze smoczkiem kosztuje z przesyłką około 26-28 zł więc i tak się opłaca:) a to ta duża 260ml..bo mniejsze jeszcze taniej:)
a u mnie w sklepie widziałam taka za 40-kilka zł

Ja większość rzeczy kupuje przez net. Na all itp. raz, ze dużo taniej, a dwa ja nie lubie robić zakupów, nie lubie chodzić do galerii itp.
Teraz w marcu będziemy zamawiać "pierdółki" dziecięce, czyli wszelkie aspiratry, cążki, pieluchy tetrowe, smoczki, butelki (na razie kupie jedną małą z tt) itd.

ja te sprzety tez bede kupowac przez neta a pozniej mama mi to spakuje w paczke i wysle busem, bo przesylka pocztowa wychodzi za drogo. Ale to jeszcze poczekam, moze tak w maju to zaczne kupowac zeby mi sie nie poniewieralo po domu za wczesnie.

psota bo jak to mówią niedziela dzień lenia hihi moje bobie małe od niedawna a tak cisza była tylko rano troszkę i jak oczy ?? lepiej w okularach ??

reklama
Oj no a skąd mogłaś wiedzieć,że to przez hormony czy cuś innego ;) ja też pewnie bym nie wiedziała ;-) pomyślałabym,że to od kompa mnie pieką hihi

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry