Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
moze wiecej powinnas spacerowac zeby przyspieszyc krazenie krwi?Corin A z czego ci ta opuchlizna wyskakuje?moze wiecej powinnas spacerowac zeby przyspieszyc krazenie krwi?
Normalnie ci pacnę :-) Gadasz jak mój mąż...
Poczekaj kochana zaczniesz puchnać i ty, czego ci nie życze ale to normalne w ciąży jest. Nienormalne jest tylko jak wstajesz rano i jesteś zapuchnięta bo to moze swiadczyc o gestozie, a to juz nie jest bezpieczne dla dzidziola. Stad dodakowe badania zlecone mi przez gina.
Dziś uświadomilam małża, że jeśli jutrzejsze badania wyjdą źle, to mogę w tym tygodniu jeszcze wylądować w szpitalu. Przeraził się...
wszystko na spokojnie ^^ wcale nie mowie jak twoj maz, po prostu nie wiem jaka moglabyc przyczyna twojej opuchlizny bo nie przeczytalam wszystkich postow ktore naskrobalyscie od samego rana, za duzo tego 
No właśnie mój dzidziolek daje znać o sobie Corin musi byc dobrze nie pójdziesz do szpitala bądź dobrej myśli !!!!!!!